Home Referințe Amenajari peisagistice, decorațiuni, plante Rulou de vegetație rezistentă la secetă – Sedum

Rulou de vegetație rezistentă la secetă – Sedum

3 min de citit
0
552
Rulou de vegetație rezistentă la secetă - Sedum

Utilizând plapumă/covor de vegetație într-o amenajare peisagistică pe un acoperiș verde vom obține o terasă verde instalată imediat din momentul întinderii, fără să trebuiască să așteptăm 3-5 ani ca în cazul plantării de răsaduri/plante tinere (plug-plant) sau însămânțării, și totodată economisim costul plantării, urmată de o întreținere îndelungată, costisitoare și complexe.

Covorul de sedum conține plante mature cu o acoperire a suprafeței de cel puțin 95% la livrare, astfel întreținerea acestor plante devine mai ușoară, nu mai este necesară o replantare sau o mentenanță regulată ca în alte cazuri și metode de realizare a acoperișurilor verzi extensive.

Vă prezentăm câteva dintre amenajările peisagistice realizate de noi, reprezentative, care și-au dovedit durabilitatea, dezvoltându-se armonios conform așteptărilor, și de care suntem mândri atât noi cât și beneficiarul.

Vă asigurăm consultanță în realizarea teraselor verzi, acoperişurilor verzi, cu soluţii optime adaptate specific proiectului Dumneavoastră. Realizăm la cheie, întreținem pe termen lung acoperișuri, terase verzi, intensive și extensive cu materiale de construcții durabile, folosind rulouri de vegetație special cultivate pentru acoperiș verde fie ea extensivă, intensivă sau de tip peisaj. Acestea pot fi realizate de la acoperişuri cu vegetație ultraușoară sau ușoară, până la amenajări intensive, parcuri, spaţii de recreere, peisagistice, cu pavaje pietonale sau auto, acoperiş verde cu panouri solare, grădini verticale pe pereţii interiori sau exteriori, clădire de birouri cu terasă verde intensivă având locuri de recreere, odihnă, sau centru comercial cu parcare şi acoperiș verde intensiv tip peisaj situat pe acoperișul clădirii.

Fiecare amenajare de acoperiș verde realizat de noi va avea cel mai bun raport cost/eficiență/siguranță în exploatare, oferindu-vă soluții de sistem de terasă verde adaptate specific proiectului Dumneavoastră. Vă stăm la dispoziție cu proiecte, soluții de sistem, devize de acoperiș verde, consultanță de specialitate.

  • Panouri decorative din mușchi și licheni

    Panouri decorative din mușchi și licheni

    Căutați soluții verzi de design interior? Panourile decorative din mușchi și licheni ar pu…
  • Muzeul Gazelor Naturale - Mediaș

    Muzeul Gazelor Naturale – Mediaș

    Muzeul Gazelor Naturale Mediaș – o amenajare peisagistică complexă, cu un parc frumo…
Mai multe din  Amenajari peisagistice, decorațiuni, plante