Home Elementele acoperișului verde Mobilier acoperișuri verzi intensive

Mobilier acoperișuri verzi intensive

8 min de citit
0
842

Acoperișul verde intensiv poate fi personalizat cu mobilier funcțional și decorativ, elemente care prin formă, aspect și amplasare conferă o imagine unică și estetică locurilor de relaxare de pe acoperișul verde.

Vă prezentăm câteva dintre elementele de mobilier care pot fi amplasate pe terase verzi în zonele de odihnă și relaxare. Pentru alte modele, detalii, caracteristici, cataloage, sau personalizări vă rugăm să ne contactați.

Bancă Nostalgie

O bancă elegantă cu suport din fontă turnată, grunduit și vopsit în culoare în două straturi, cu scânduri şi cotieră din lemn de 40 mm grosime, tratat cu lazură ecologică, cu elemente de asamblare din inox. Lungimea este de 1850 mm, lățimea 560 mm, înălțimea 860 mm și masa de 58 kg.

Bancă Lojă

Este o bancă cu suport din fontă turnată, grunduit şi vopsit în culoare în două straturi, cu scânduri din lemn de 40 mm grosime, tratat cu lazură ecologică, cotiera din mijloc se poate comanda şi separat, putându-se monta ulterior, cu elemente de asamblare din inox. Disponibil în diferite dimensiuni, de la 58 până la 78 kg.

Scaun Nostalgie

Scaun elegant cu suport din fontă turnată, grunduit şi vopsit în culoare, în două straturi, cu scânduri şi cotieră din lemn de 40 mm grosime, tratat cu lazură ecologică, cu elemente de asamblare din inox. Masa este de 50 kg.

Scaun Operă

Este un scaun cu suport din fontă turnată, grunduit şi vopsit în culoare în două straturi, scânduri din lemn de 40 mm grosime, tratat cu lazură ecologică, cu elemente de asamblare din inox, având masa de 50 kg.

Masă Operă

Masă cu suport din fontă turnată, grunduit şi vopsit în culoare în două straturi, cu scânduri din lemn de 40 mm grosime, tratat cu lazură ecologică, cu elemente de asamblare din inox, având masa de 66 kg.

Jardinieră Nordic

Jardinieră cu structură din profile de oţel, zincată termic şi vopsită, cu scânduri din lemn de stejar tratat cu lazură ecologică, prevăzut la bază cu o placă din plastic de 5 mm grosime; laturi tratate pe interior cu soluţie hidrofobă, cu elemente de asamblare din material inoxidabil, disponibil în două variante: 500×1000, 1000×1000, cu masă de 70 kg, respectiv 100 kg.

Jardinieră Creta

Jardinieră cu structură din profile de oţel, zincată termic şi vopsită, cu scânduri din lemn de 40 mm grosime, tratat cu lazură ecologică, prevăzut la bază cu o placă din plastic de 5 mm grosime; laturi căptuşite cu plăci din aluminiu, elemente de asamblare din material inoxidabil, talpă şi sferă din aluminiu anticoroziv. Disponibil în trei variante: 600×600, 800×800, 1000×1000, cu masă de 50 kg, 70 kg, respectiv 80 kg.

Consolă iluminat Deco

Este alcătuit din ţeavă din oţel, tratat anticoroziv şi vopsit, abajur cu sticlă transparentă, instalaţie electrică pentru bec cu vapori de sodiu 70 W, și elemente de asamblare din inox. Masa este de 22 kg + abajur.

Această pagină este în continuă dezvoltare, pentru mai multe informații sau modele de produse vă rugăm să ne contactați.

Încă din faza de proiectare a oricărei construcții ecologice realizat pe terase sau acoperișuri, vă putem asigura tot sprijinul nostru pentru alegerea sistemelor adecvate investiției, în raport cu bugetul și posibilitățile constructive.

Elementele funcționale și decorative ale acoperișurilor verzi pot alcătui o sferă unică, personalizată, în zonele de relaxare, cu mobilier estetic și rezistent în timp.

Producătorii ale căror materiale se vor folosi la amenajarea acoperișului verde sunt recunoscute pe plan internațional, dar și local, iar echipa noastră, având deja proiecte comune finalizate, cu rezultate atât fiabile cât și spectaculoase vă poate realiza montarea și întreținerea tuturor acestor componente. Prin noi, calitatea elementelor constructive din cadrul amenajării acoperișurilor ecologice este dublată de profesionalismul factorului uman, calificat și nu în ultimul rând, experimentat în utilizarea și întreținerea tuturor componentelor utilizate la construcție.

Aceasta poate fi hală industrială proiectată cu acoperiș verde cu vegetatație extensivă, sau clădire de birouri cu terasă verde intensivă având locuri de recreere, odihnă, sau un centru comercial cu parcare si acoperiș verde intensiv tip peisaj situat pe acoperișul clădirii. Competența echipei vă asigură ca toate produsele utilizate în cadrul proiectului să fie compatibile și ca rezultatul să fie un tot unitar. Straturile de protecție, straturile de filtrare, drenajul acoperișului verde, substratul pentru vegetație și vegetația obținută cu rulouri de vegetație sau prin însămânțare – sunt componentele unui sistem împreună cu cutii de control, elemente de delimitare, rigole de evacuare, guri de scurgere și alte produse necesare.

Mai multe din  Elementele acoperișului verde