Home Sisteme de acoperiș verde Case mobile cu acoperiș verde

Case mobile cu acoperiș verde

3 min de citit
1
1,739
Case mobile cu acoperiș verde

Rot Resort activează pe piața europeană încă din anul 2014, fiind cel mai mare dealer de case mobile noi și second hand din România, cu un stoc permanent de minim 100 de unități puse la dispoziția clienților săi.

Casele mobile pot fi livrate acum cu acoperiș verde, cu costuri adiționale de 2800-3000 Euro + TVA la prețurile inițiale de pe site-ul rotresort.ro

Case mobile cu acoperiș verde

Case mobile cu acoperiș verde

Asigurăm consultanță în realizarea teraselor verzi, încă din faza de proiectare ca Dumneavostră să beneficiați de soluțiile optime pentru fiecare proiect de acoperiș verde. Realizăm la cheie, întreținem pe termen lung acoperișuri, terase verzi, intensive și extensive cu materiale de construcții durabile, folosind rulouri de vegetație special cultivate pentru acoperiș verde fie ea extensivă, intensivă sau de tip peisaj. Fiecare amenajare de acoperiș verde realizat de noi va avea cel mai bun raport cost/eficiență/siguranță în exploatare, oferindu-vă soluții de sistem de terasă verde adaptate specific proiectului Dvs.

Aceasta poate fi hală industrială proiectată cu acoperiș verde cu vegetatație extensivă, amenajate pe clădiri noi sau existente, sau clădire de birouri cu terasă verde intensivă având locuri de recreere, odihnă, sau un centru comercial cu parcare și acoperiș verde intensiv tip peisaj situat pe acoperișul clădirii. Indiferent dacă doriți un acoperiș verde extensiv sau unul intensiv, de tip peisaj sau grădină, sau dacă structura de rezistență a acoperișului actual vă obligă la realizarea unui acoperiș cu vegetație ultraușoară sau ușoară, dacă doriți ca funcția ecologică al acoperișului verde să fie completată și de montarea de panouri solare, sau vă doriți o grădină verticală amplasată pe pereții interiori sau exteriori, vă stăm la dispoziție cu proiecte, soluții de sistem, devize de acoperiș verde, consultanță de specialitate.

Mai multe din  Sisteme de acoperiș verde