Home Soluții Acoperiș economic

Acoperiș economic

8 min de citit
3
11,618
Acoperiș economic

Sunt sisteme de acoperiș verde extensive, dezvoltate special pentru acoperișuri cu structură ușoară.

Specificaţii tehnice
Greutate 90-140 kg/mp sau 0.9-1.4 KN/mp
Înălțime strat 80 mm
Formă vegetație sedum, iarbă, flori
Retenție apă 50-60 %
Valoare ecologică
Cost întreținere
Factor cost
Descriere

Acoperişul verde extensiv uşor se amenajează pe construcţii care au fost concepute pentru a susţine greutăţi mai mici la suprafaţă, din dorinţa de a beneficia de avantajele unei zone ecologice, cu verdeață, putând fi amenajate şi pe clădiri existente, cu ocazia de renovare, mansardare, unde în principiu nu sunt necesare cheltuieli suplimentare pe consolidarea structurii de rezintenţă al clădirii, fiind sisteme de acoperiş verde dezvoltate special pentru acoperișuri cu structură ușoară, acoperişuri vii extensive, cu specificul şi cantităţii materialelor folosite pentru a se ajunge la greutăţi pe suprafaţă scăzute. Aceste sisteme se montează intr-un timp relativ scurt, ţinând cont de înclinaţiile şi forma acoperişului, adaptat specificului fiecărui clădiri.

Produse alocate

Straturi de protecţie

Straturi de protecţie

Strat de protecţie – Covor cauciuc Este un strat protector al hidro și termoizolației acoperișului verde. Este un covor din …

Accesorii - Rigole

Accesorii – Rigole

Rigolă de evacuare EA 50 Rigolele de evacuare se utilizează în sistemul de scurgere pentru evacuarea apei de pe acoperișuril…

Sistemele de acoperiș verde extensive, sunt dezvoltate special pentru acoperișuri cu structură ușoară, însă la care putem beneficia de avantajele unei zone ecologice. Vă asigurăm consultanță în realizarea teraselor verzi, acoperişurilor verzi, cu soluţii optime adaptate specific proiectului Dumneavostră.

Realizăm la cheie, întreținem pe termen lung acoperișuri, terase verzi, intensive și extensive cu materiale de construcții durabile, folosind rulouri de vegetație special cultivate pentru acoperiș verde fie ea extensivă, intensivă sau de tip peisaj.

Acestea pot fi realizate de la acoperişuri cu vegetație ultraușoară sau ușoară, pînă la amenajări intensive, parcuri, spaţii de recreere, peisagistice, cu pavaje pietonale sau auto, acoperiş verde cu panouri solare, grădini verticale pe pereţii interiori sau exteriori, clădire de birouri cu terasă verde intensivă având locuri de recreere, odihnă, sau centru comercial cu parcare şi acoperiș verde intensiv tip peisaj situat pe acoperișul clădirii.

Fiecare amenajare de acoperiș verde realizat de noi va avea cel mai bun raport cost/eficiență/siguranță în exploatare, oferindu-vă soluții de sistem de terasă verde adaptate specific proiectului Dvs. Vă stăm la dispoziție cu proiecte, soluții de sistem, devize de acoperiș verde, consultanță de specialitate.

 • Acoperiș tip peisaj

  Acoperiș tip peisaj

  Acoperiş verde intensiv cu valoare decorativă mare, un parc cu toate elementele unei amena…
 • Retenție mare de apă

  Retenție mare de apă

  Sistem de acoperiș verde cu retenție de apă, special concepută pentru a maximaliza retenți…
 • Acoperiș tip grădină

  Acoperiș tip grădină

  Acoperişuri verzi, grădini adevărate cu o vegetaţie bogată, gazon, tufe, arbuşti fructifer…
 • Acoperiș ultraușor

  Acoperiș ultraușor

  Sistem de acoperiș verde extensiv ultraușor, conceput pe orice suprafață de structură ușoa…
 • Acoperiș înclinat

  Acoperiș înclinat

  Este un acoperiș verde de tip extensiv, dezvoltat pentru acoperișuri cu structură ușoară, …
 • Acoperiș biosolar

  Acoperiș biosolar

  Un acoperiş verde extensiv în combinaţie cu panouri fotovoltaice este o soluţie cu efecte …
Mai multe din  Soluții