Home Soluții Acoperiș tip peisaj

Acoperiș tip peisaj

4 min de citit
1
3,649
Acoperiș tip peisaj

Acoperiş verde intensiv cu valoare decorativă mare, un parc cu toate elementele unei amenajări peisagistice.

Specificaţii tehnice
Greutate 700-1.300 kg/mp sau 7.0-13.0 KN/mp
Înălțime strat 400-1.000 mm
Formă vegetație perene, flori, arbuşti, copaci
Retenție apă 95-99%
Valoare ecologică
Cost întreținere
Factor cost
Descriere

Un parc amenajat pe acoperişul unei clădiri având rolul de a crea un spaţiu de recreere, relaxare și chiar şi de agrement este realizabilă prin tehnologia construirii unui acoperiș verde tip peisaj, în special cea de tip intensiv cu orice elemente asemănătoare a unui parc de la nivelul solului, inclusiv copaci, cu înălțimi până la 7 m, iazuri populate cu pești, stânci ornamentale cu vegetație, diferite flori și ierburi, mobiler de grădină, pergole, balansoare. Fiind vorba de sisteme cu o greutate pe suprafață mare, aceste construcţii, proiecte de structuri noi sau existente trebuie să se încadreze în anumite condiții tehnice și legale imperative pentru siguranța construcției, după care se poate începe amenajările peisagistice.

Un acoperiş verde intensiv cu valoare decorativă mare, un parc cu toate elementele unei amenajări peisagistice se poate realiza pe structuri care suportă greutăți pe suprafețe mari. Vă asigurăm consultanță în realizarea teraselor verzi, acoperişurilor verzi, cu soluţii optime adaptate specific proiectului Dumneavoastră.

Realizăm la cheie, întreținem pe termen lung acoperișuri, terase verzi, intensive și extensive cu materiale de construcții durabile, folosind rulouri de vegetație special cultivate pentru acoperiș verde fie ea extensivă, intensivă sau de tip peisaj.

Acestea pot fi realizate de la acoperişuri cu vegetație ultraușoară sau ușoară, pînă la amenajări intensive, parcuri, spaţii de recreere, peisagistice, cu pavaje pietonale sau auto, acoperiş verde cu panouri solare, grădini verticale pe pereţii interiori sau exteriori, clădire de birouri cu terasă verde intensivă având locuri de recreere, odihnă, sau centru comercial cu parcare şi acoperiș verde intensiv tip peisaj situat pe acoperișul clădirii.

Fiecare amenajare de acoperiș verde realizat de noi va avea cel mai bun raport cost/eficiență/siguranță în exploatare, oferindu-vă soluții de sistem de terasă verde adaptate specific proiectului Dumneavoastră. Vă stăm la dispoziție cu proiecte, soluții de sistem, devize de acoperiș verde, consultanță de specialitate.

 • Acoperiș economic

  Acoperiș economic

  Sunt sisteme de acoperiș verde extensive, dezvoltate special pentru acoperișuri cu structu…
 • Retenție mare de apă

  Retenție mare de apă

  Sistem de acoperiș verde cu retenție de apă, special concepută pentru a maximaliza retenți…
 • Acoperiș tip grădină

  Acoperiș tip grădină

  Acoperişuri verzi, grădini adevărate cu o vegetaţie bogată, gazon, tufe, arbuşti fructifer…
 • Acoperiș ultraușor

  Acoperiș ultraușor

  Sistem de acoperiș verde extensiv ultraușor, conceput pe orice suprafață de structură ușoa…
 • Acoperiș înclinat

  Acoperiș înclinat

  Este un acoperiș verde de tip extensiv, dezvoltat pentru acoperișuri cu structură ușoară, …
 • Acoperiș biosolar

  Acoperiș biosolar

  Un acoperiş verde extensiv în combinaţie cu panouri fotovoltaice este o soluţie cu efecte …
Mai multe din  Soluții