Home Soluții Acoperiș ultraușor

Acoperiș ultraușor

4 min de citit
0
4,325
Acoperiș ultraușor

Sistem de acoperiș verde extensiv ultraușor, conceput pe orice suprafață de structură ușoară.

Specificaţii tehnice
Greutate 50 kg/mp sau 0.5 KN/mp
Înălțime strat 50 mm
Formă vegetație mușchi, sedum
Retenție apă 40-50 %
Valoare ecologică
Cost întreținere
Factor cost
Descriere

Acoperişurile verzi extensive ultrauşoare sunt o modalitate eficientă de a aduce natura în oraşe prin transformarea spaţiilor urbane, acoperişurilor convenționale în nişte sfere biologice, naturale care printr-o amenajare cu diverse plante ne încântă privirea şi ne aduce beneficii atât ecologice cât şi economice. Prin soluţii tehnice simple şi ieftine existente cu folosirea materialelor care provin din regiunea noastră se pot realiza pentru orice tip de acoperiş o amenajare, o zonă cu vegetaţie, chiar şi pe orice tip de suprafaţă de structură uşoară, indiferent de materialul din care este construit şi se pot adapta şi pe suprafeţe cu înclinații de până la 60°. Aceste acoperişuri verzi extensive nu necesită întreținere în mod special, vegetația odată maturizată se autosusține, minimizând lucrările de mentenanţă.

Un sistem de acoperiș verde extensiv ultraușor, conceput pe orice suprafață de structură ușoară. Se pot realiza pentru orice tip de acoperiş o amenajare, o zonă cu vegetaţie, chiar şi pe orice tip de suprafaţă de structură uşoară, indiferent de materialul din care este construit fiind o modalitate eficientă de a aduce natura în oraşe.

Vă asigurăm consultanță în realizarea teraselor verzi, acoperişurilor verzi, cu soluţii optime adaptate specific proiectului Dumneavoastră. Realizăm la cheie, întreținem pe termen lung acoperișuri, terase verzi, intensive și extensive cu materiale de construcții durabile, folosind rulouri de vegetație special cultivate pentru acoperiș verde fie ea extensivă, intensivă sau de tip peisaj.

Acestea pot fi realizate de la acoperişuri cu vegetație ultraușoară sau ușoară, pînă la amenajări intensive, parcuri, spaţii de recreere, peisagistice, cu pavaje pietonale sau auto, acoperiş verde cu panouri solare, grădini verticale pe pereţii interiori sau exteriori, clădire de birouri cu terasă verde intensivă având locuri de recreere, odihnă, sau centru comercial cu parcare şi acoperiș verde intensiv tip peisaj situat pe acoperișul clădirii.

Fiecare amenajare de acoperiș verde realizat de noi va avea cel mai bun raport cost/eficiență/siguranță în exploatare, oferindu-vă soluții de sistem de terasă verde adaptate specific proiectului Dumneavoastră. Vă stăm la dispoziție cu proiecte, soluții de sistem, devize de acoperiș verde, consultanță de specialitate.

 • Acoperiș economic

  Acoperiș economic

  Sunt sisteme de acoperiș verde extensive, dezvoltate special pentru acoperișuri cu structu…
 • Acoperiș tip peisaj

  Acoperiș tip peisaj

  Acoperiş verde intensiv cu valoare decorativă mare, un parc cu toate elementele unei amena…
 • Retenție mare de apă

  Retenție mare de apă

  Sistem de acoperiș verde cu retenție de apă, special concepută pentru a maximaliza retenți…
 • Acoperiș tip grădină

  Acoperiș tip grădină

  Acoperişuri verzi, grădini adevărate cu o vegetaţie bogată, gazon, tufe, arbuşti fructifer…
 • Acoperiș înclinat

  Acoperiș înclinat

  Este un acoperiș verde de tip extensiv, dezvoltat pentru acoperișuri cu structură ușoară, …
 • Acoperiș biosolar

  Acoperiș biosolar

  Un acoperiş verde extensiv în combinaţie cu panouri fotovoltaice este o soluţie cu efecte …
Mai multe din  Soluții