Home Soluții Retenție mare de apă

Retenție mare de apă

4 min de citit
0
2,232
Retenție mare de apă

Sistem de acoperiș verde cu retenție de apă, special concepută pentru a maximaliza retenția precipitațiilor.

Specificaţii tehnice
Greutate 120 kg/mp sau 1.2 KN/mp
Înălțime strat 120 mm
Formă vegetație sedum, iarbă, flori
Retenție apă ≥ 80 %
Valoare ecologică
Cost întreținere
Factor cost
Descriere

Acoperişuri verzi extensive se amenajează pe acoperişurile construcţiilor situate în cele mai diferite zone ale pământului, sub diverse condiţii extreme de frig, nordice, sau în zone cu ploi torenţiale, sau zone cu perioade lungi secetoase, indiferent de climă, unde supraviețuiește vegetația de orice tip, specii de mushi, flori, ierburi, perene şi sedum. În aceste condiţii trebuie luat în calcul un sistem de acoperiş viu cu proprietate esenţială de a reţine cât mai multă apă în substrat pentru supravieţuirea plantelor, iar în alte cazuri pentru a nu supraîncărca reţeaua de canalizare. Umiditatea ridicată asigură traiul pentru o mai mare varietate de vegetaţie ceea ce creşte valoarea ecologică şi totodată are efect de răcire asupra acoperişului.

Sistemul de acoperiș verde cu reținere de apă, special concepută pentru a maximaliza retenția precipitațiilor, se pot amenaja pe acoperişurile construcţiilor situate în cele mai diferite zone ale pământului, sub diverse condiţii extreme de temperaturi și de climă. Vă asigurăm consultanță în realizarea teraselor verzi, acoperişurilor verzi, cu soluţii optime adaptate specific proiectului Dumneavoastră.

Realizăm la cheie, întreținem pe termen lung acoperișuri, terase verzi, intensive și extensive cu materiale de construcții durabile, folosind rulouri de vegetație special cultivate pentru acoperiș verde fie ea extensivă, intensivă sau de tip peisaj.

Acestea pot fi realizate de la acoperişuri cu vegetație ultraușoară sau ușoară, pînă la amenajări intensive, parcuri, spaţii de recreere, peisagistice, cu pavaje pietonale sau auto, acoperiş verde cu panouri solare, grădini verticale pe pereţii interiori sau exteriori, clădire de birouri cu terasă verde intensivă având locuri de recreere, odihnă, sau centru comercial cu parcare şi acoperiș verde intensiv tip peisaj situat pe acoperișul clădirii.

Fiecare amenajare de acoperiș verde realizat de noi va avea cel mai bun raport cost/eficiență/siguranță în exploatare, oferindu-vă soluții de sistem de terasă verde adaptate specific proiectului Dumneavoastră. Vă stăm la dispoziție cu proiecte, soluții de sistem, devize de acoperiș verde, consultanță de specialitate.

 • Acoperiș economic

  Acoperiș economic

  Sunt sisteme de acoperiș verde extensive, dezvoltate special pentru acoperișuri cu structu…
 • Acoperiș tip peisaj

  Acoperiș tip peisaj

  Acoperiş verde intensiv cu valoare decorativă mare, un parc cu toate elementele unei amena…
 • Acoperiș tip grădină

  Acoperiș tip grădină

  Acoperişuri verzi, grădini adevărate cu o vegetaţie bogată, gazon, tufe, arbuşti fructifer…
 • Acoperiș ultraușor

  Acoperiș ultraușor

  Sistem de acoperiș verde extensiv ultraușor, conceput pe orice suprafață de structură ușoa…
 • Acoperiș înclinat

  Acoperiș înclinat

  Este un acoperiș verde de tip extensiv, dezvoltat pentru acoperișuri cu structură ușoară, …
 • Acoperiș biosolar

  Acoperiș biosolar

  Un acoperiş verde extensiv în combinaţie cu panouri fotovoltaice este o soluţie cu efecte …
Mai multe din  Soluții