Home Soluții Perete verde

Perete verde

4 min de citit
0
5,400
Perete verde

Grădini verticale cu o diversitate mare de specii de plante cu un efect peisagistic, în diferite spații publice, pe pereții exteriori sau în interior.

Specificaţii tehnice
Greutate n/a
Înălțime strat n/a
Formă vegetație decorative, cățărătoare
Retenție apă n/a
Valoare ecologică
Cost întreținere
Factor cost
Descriere

Grădini verticale, pereţi acoperite de vegetaţie pot fi executate atât în exterior cât și în interiorul clădirii, în diferite dimensiuni şi variante, în funcție de tehnologia folosită, pereții verzi pot fi fixate de perete, de sine stătătoare, în module cu plante atașate de perete, în funcție de posibilitățile arhitecturale concrete, de amplasamentul peretelui țintă, de materialul din care este construit, şi posibilitățile financiare. Popularitatea lor a crescut exponențial în ultimii ani, fiind construite mai des în spaţii publice al unor instituţii şi corporaţii, aducând natura în incinta clădirilor şi readucând la viaţă spaţiile neutilizate.

Grădinile verticale, pereți cu vegetație cu o diversitate mare de specii de plante cu un efect peisagistic, pot fi create în diferite spații publice, pe pereții exteriori sau interiori sau de sine stătătoare.

Vă asigurăm consultanță în realizarea teraselor verzi, acoperişurilor verzi, cu soluţii optime adaptate specific proiectului Dumneavoastră. Realizăm la cheie, întreținem pe termen lung acoperișuri, terase verzi, intensive și extensive cu materiale de construcții durabile, folosind rulouri de vegetație special cultivate pentru acoperiș verde fie ea extensivă, intensivă sau de tip peisaj.

Acestea pot fi realizate de la acoperişuri cu vegetație ultraușoară sau ușoară, pînă la amenajări intensive, parcuri, spaţii de recreere, peisagistice, cu pavaje pietonale sau auto, acoperiş verde cu panouri solare, grădini verticale pe pereţii interiori sau exteriori, clădire de birouri cu terasă verde intensivă având locuri de recreere, odihnă, sau centru comercial cu parcare şi acoperiș verde intensiv tip peisaj situat pe acoperișul clădirii.

Fiecare amenajare de acoperiș verde realizat de noi va avea cel mai bun raport cost/eficiență/siguranță în exploatare, oferindu-vă soluții de sistem de terasă verde adaptate specific proiectului Dumneavoastră. Vă stăm la dispoziție cu proiecte, soluții de sistem, devize de acoperiș verde, consultanță de specialitate.

 • Acoperiș economic

  Acoperiș economic

  Sunt sisteme de acoperiș verde extensive, dezvoltate special pentru acoperișuri cu structu…
 • Acoperiș tip peisaj

  Acoperiș tip peisaj

  Acoperiş verde intensiv cu valoare decorativă mare, un parc cu toate elementele unei amena…
 • Retenție mare de apă

  Retenție mare de apă

  Sistem de acoperiș verde cu retenție de apă, special concepută pentru a maximaliza retenți…
 • Acoperiș tip grădină

  Acoperiș tip grădină

  Acoperişuri verzi, grădini adevărate cu o vegetaţie bogată, gazon, tufe, arbuşti fructifer…
 • Acoperiș ultraușor

  Acoperiș ultraușor

  Sistem de acoperiș verde extensiv ultraușor, conceput pe orice suprafață de structură ușoa…
 • Acoperiș înclinat

  Acoperiș înclinat

  Este un acoperiș verde de tip extensiv, dezvoltat pentru acoperișuri cu structură ușoară, …
Mai multe din  Soluții