Home Soluții Acoperiș tip grădină

Acoperiș tip grădină

4 min de citit
3
4,053
Acoperiș tip grădină

Acoperişuri verzi, grădini adevărate cu o vegetaţie bogată, gazon, tufe, arbuşti fructiferi, zarzavaturi.

Specificaţii tehnice
Greutate 320-680 kg/mp sau 3.2-6.8 KN/mp
Înălțime strat 260-600 mm
Formă vegetație legumicole, arbuşti fructiferi
Retenție apă 70-95 %
Valoare ecologică
Cost întreținere
Factor cost
Descriere

Prin construirea unui acoperiş semiintensiv sau intensiv este realizabilă construcția unei grădini care să ne aducă mai aproape de natură, unde putem amenaja un colţ al recreării, putem planta o vegetaţie bogată, gazon, tufe, arbuşti fructiferi, zarzavaturi, ca într-o adevărată grădină. În condiţia în care microclimatul şi structura de rezistenţă ne permite, acoperişul tip grădină se realizează în funcţie de preferinţe, ţinând cont de particularitățile proiectului clădirii, şi luând în calcul o circulaţie pietonală medie. Acest tip de vegetaţie necesită îngrijire, udare, fertilizare, astfel încât plantele să arate îngrijite în fiecare anotimp.

Un sistem de acoperiş verde semiintensiv sau intensiv cu amenajarea unei grădini care ne aduce mai aproape de natură, unde putem amenaja un colţ al recreării, putem planta o vegetaţie bogată, gazon, tufe, arbuşti fructiferi, zarzavaturi, ca într-o adevărată grădină.

Vă asigurăm consultanță în realizarea teraselor verzi, acoperişurilor verzi, cu soluţii optime adaptate specific proiectului Dumneavoastră. Realizăm la cheie, întreținem pe termen lung acoperișuri, terase verzi, intensive și extensive cu materiale de construcții durabile, folosind rulouri de vegetație special cultivate pentru acoperiș verde fie ea extensivă, intensivă sau de tip peisaj.

Acestea pot fi realizate de la acoperişuri cu vegetație ultraușoară sau ușoară, pînă la amenajări intensive, parcuri, spaţii de recreere, peisagistice, cu pavaje pietonale sau auto, acoperiş verde cu panouri solare, grădini verticale pe pereţii interiori sau exteriori, clădire de birouri cu terasă verde intensivă având locuri de recreere, odihnă, sau centru comercial cu parcare şi acoperiș verde intensiv tip peisaj situat pe acoperișul clădirii.

Fiecare amenajare de acoperiș verde realizat de noi va avea cel mai bun raport cost/eficiență/siguranță în exploatare, oferindu-vă soluții de sistem de terasă verde adaptate specific proiectului Dumneavoastră. Vă stăm la dispoziție cu proiecte, soluții de sistem, devize de acoperiș verde, consultanță de specialitate.

 • Acoperiș economic

  Acoperiș economic

  Sunt sisteme de acoperiș verde extensive, dezvoltate special pentru acoperișuri cu structu…
 • Acoperiș tip peisaj

  Acoperiș tip peisaj

  Acoperiş verde intensiv cu valoare decorativă mare, un parc cu toate elementele unei amena…
 • Retenție mare de apă

  Retenție mare de apă

  Sistem de acoperiș verde cu retenție de apă, special concepută pentru a maximaliza retenți…
 • Acoperiș ultraușor

  Acoperiș ultraușor

  Sistem de acoperiș verde extensiv ultraușor, conceput pe orice suprafață de structură ușoa…
 • Acoperiș înclinat

  Acoperiș înclinat

  Este un acoperiș verde de tip extensiv, dezvoltat pentru acoperișuri cu structură ușoară, …
 • Acoperiș biosolar

  Acoperiș biosolar

  Un acoperiş verde extensiv în combinaţie cu panouri fotovoltaice este o soluţie cu efecte …
Mai multe din  Soluții