Home Peisagistică Proiectare animată 3D pentru amenajări spații verzi

Proiectare animată 3D pentru amenajări spații verzi

6 min de citit
0
2,182
Proiectare animată 3D pentru amenajări spații verzi

Toate elementele de peisagistică pot fi incluse în proiectele aflate în lucru atât în formă 2D cât și în 3D pentru a putea fi vizualizate și analizate de către beneficiarii care nu posedă cunoștințe de botanică, peisagistică. Astfel se pot crea proiecte ale căror analiză, perfectare pe baza doleanțelor beneficiarului este mult mai ușoară.

Aceste amenajări peisagistice virtuale pot include grădini alpine, grădini japoneze, lacuri, pârâuri, cascade, fântâni arteziene, garduri vii, ronduri de flori, grădini uscate, terase, acoperişuri verzi intensive si extensive, copaci mari pe aliniamente, plante solitare mari, stabilizări de taluzuri în mod eficient si aspectuos, instalații automatizate de irigație.

Deasemenea se pot realiza simulări de imagini fotorealistice 2D, având în fundal o clădire existentă, sau o simulare a clădirii proiectate de către arhitecți. Spațiile verzi, aranjamentele peisagistice cu copaci, arbuști, flori, gazon, toate vor fi amplasate în funcție de impactul vizual dorit, utilitatea proiectată a diferitelor zone, preferințe personale ale beneficiarului și nu în ultimul rând resursele bugetare. Astfel, Dvs. ca beneficiar veți vedea cum va arăta spațiul supus proiectării, amenajat cu vegetație multicoloră, formată din plante tinere sau mature.

În acest fel se poate face o proiectare interactivă cu participarea activă a beneficiarului care poate solicita din timp, modificări în funcție de preferințele coloristice, personale etc.
Aceste imagini simulate vă vor ajuta atât la vizualizarea tuturor elementelor de peisagistică în ansamblul lor, cât și al locurilor umbrite de aceste elemente verzi, cum ar fi un copac mai înalt și cu frunziș mai dens, acum sau peste 5, 10, 15 ani. Astfel luarea deciziilor în ceea ce privește locurile amenajate cu spații verzi, tipul elementelor peisagistice incluse, va fi mai ușoară.


Doriți proiectare peisagistică 2D sau 3D animat, pentru a beneficia de avantajele multiple ale unui proiect evaluabil vizual și de către cei neinițiați în tainele peisagisticii? Realizăm ca turn­key project proiecte peisagistice în format 2D, sau 3D animat. Proiectăm terase, acoperișuri verzi, intensive și extensive cu materiale moderne și ecologice, durabile, folosind rulouri de vegetație cu compoziție special adaptată pentru acoperiș verde, fie ea extensivă, intensivă sau tip peisaj.

Proiectele peisagistice în format 2D sau 3D animat realizate de firma noastră vă vor ajuta să beneficiați de avantajele prezentate mai sus, având cel mai bun raport cost/eficiență, oferindu­-vă soluții adaptate în mod constructiv și flexibil specificului proiectului Dvs. Fie că este vorba de o hală industrială proiectată cu acoperiș verde cu vegetatație extensivă avînd un rol primar ecologic, sau clădire de birouri cu terase verzi intensive reprezentative, sau un centru comercial cu aspect futurist fiind prevăzut cu parcare pe acoperiș și terasă verde intensiv tip peisaj, totul trebuie să pornească de la faza de proiectare minuțioasă.

Indiferent dacă doriți un proiect peisagistic incluzând un acoperiș verde intensiv sau unul extensiv, de tip peisaj sau de tip grădină, sau dacă structura de rezistență a acoperișului actual vă obligă la asumarea unor concesii care impun realizarea unui acoperiș cu vegetație ultraușoară sau ușoară, dacă vă doriți o grădină verticală amplasată pe pereții interiori sau exteriori pentru un aspect spectaculos, sau doar pentru o izolare fonică accentuată, sau ca funcția ecologică al acoperișului verde să fie completată de montarea de panouri solare, vă stăm la dispoziție cu proiecte, soluții de sistem, devize de acoperiș verde, consultanță de specialitate.

Mai multe din  Peisagistică