Home Soluții Acoperiș biosolar

Acoperiș biosolar

3 min de citit
0
1,654
Acoperiș biosolar

Un acoperiş verde extensiv în combinaţie cu panouri fotovoltaice este o soluţie cu efecte pozitive asupra mediului și cu multiple beneficii.

Specificaţii tehnice
Greutate 100-140 kg/mp sau 1.0-1.4 KN/mp
Înălțime strat de la 80 mm
Formă vegetație sedum, iarbă
Retenție apă 50-60 %
Valoare ecologică
Cost întreținere
Factor cost
Descriere

Există câteva aspecte practice care să ne convingă la combinarea instalării de panouri solare cu amenajarea unui acoperis verde, ecologic, şi anume reducerea semnificativă de consum al energiei electrice şi termice, prin energie verde şi menţinerea temperaturii ambientale favorabile. Întrucât montarea panourilor solare după amenajarea unui acoperiş verde, sau invers, poate fi dificil, o soluție optimă ar fi construcția acoperișului verde extensiv în combinație cu asamblarea panourilor solare, astfel costurile fiind mai reduse la procesul de montaj și mentenanță.

Un acoperiş verde extensiv în combinaţie cu panouri fotovoltaice, este o soluţie cu efecte pozitive asupra mediului și cu multiple beneficii.

Vă asigurăm consultanță în realizarea teraselor verzi, acoperişurilor verzi, cu soluţii optime adaptate specific proiectului Dumneavoastră. Realizăm la cheie, întreținem pe termen lung acoperișuri, terase verzi, intensive și extensive cu materiale de construcții durabile, folosind rulouri de vegetație special cultivate pentru acoperiș verde fie ea extensivă, intensivă sau de tip peisaj.

Acestea pot fi realizate de la acoperişuri cu vegetație ultraușoară sau ușoară, pînă la amenajări intensive, parcuri, spaţii de recreere, peisagistice, cu pavaje pietonale sau auto, acoperiş verde cu panouri solare, grădini verticale pe pereţii interiori sau exteriori, clădire de birouri cu terasă verde intensivă având locuri de recreere, odihnă, sau centru comercial cu parcare şi acoperiș verde intensiv tip peisaj situat pe acoperișul clădirii.

Fiecare amenajare de acoperiș verde realizat de noi va avea cel mai bun raport cost/eficiență/siguranță în exploatare, oferindu-vă soluții de sistem de terasă verde adaptate specific proiectului Dumneavoastră. Vă stăm la dispoziție cu proiecte, soluții de sistem, devize de acoperiș verde, consultanță de specialitate.

 • Acoperiș economic

  Acoperiș economic

  Sunt sisteme de acoperiș verde extensive, dezvoltate special pentru acoperișuri cu structu…
 • Acoperiș tip peisaj

  Acoperiș tip peisaj

  Acoperiş verde intensiv cu valoare decorativă mare, un parc cu toate elementele unei amena…
 • Retenție mare de apă

  Retenție mare de apă

  Sistem de acoperiș verde cu retenție de apă, special concepută pentru a maximaliza retenți…
 • Acoperiș tip grădină

  Acoperiș tip grădină

  Acoperişuri verzi, grădini adevărate cu o vegetaţie bogată, gazon, tufe, arbuşti fructifer…
 • Acoperiș ultraușor

  Acoperiș ultraușor

  Sistem de acoperiș verde extensiv ultraușor, conceput pe orice suprafață de structură ușoa…
 • Acoperiș înclinat

  Acoperiș înclinat

  Este un acoperiș verde de tip extensiv, dezvoltat pentru acoperișuri cu structură ușoară, …
Mai multe din  Soluții