Home Elementele acoperișului verde Accesorii – Cutii de control

Accesorii – Cutii de control

5 min de citit
0
2,408

Cutie control

Drenajul tuturor tipurilor de acoperiș verde trebuie asigurat constant și în condiții de siguranță totală, indiferent de condițiile meteorologice acute. Acesta poate fi asigurată prin verificarea și curățirea sistemului de drenaj și scurgere prin montarea cutiilor de control la toate gurile de evacuare din structura acoperișului ecologic. Acestea asigură acces pentru operațiile de verificare și control la sistemul de scurgere și drenaj. Cutiile de control se montează în substrat, înălțimea fiind ajustată, conform grosimii structurii acoperișului verde, cu elemente de etajare disponibile fiecărui model. Se confecționează din aluminiu, aluminiu îmbrăcat în PVC, fiind imperativă rezistența la coroziune și la presiunile la care sunt supuse. Exemplu:

Bauder Kontrollschacht ALU 250 – Cutie control 250
Material aluminiu
Dimensiuni 250 x 250 mm
Înălţime 100 mm
Culoare aluminiu alb
Greutate 950 g
Număr articol 7438 1000

Element de etajare

Aufstockelement 50 – Element de etajare 50
Material aluminiu
Dimensiuni 250 x 250 mm
Înălţime 50 mm
Culoare aluminiu alb
Greutate 250 g
Număr articol 7438 1005

Element de etajare

Aufstockelement 100 – Element de etajare 100
Material aluminiu
Dimensiuni 250 x 250 mm
Înălţime 100 mm
Culoare aluminiu alb
Greutate 450 g
Număr articol 7438 1010

Cutie control Bauder ALU 400

Bauder Kontrollschacht ALU 400 – Cutie control 400
Material aluminiu
Dimensiuni 400 x 400 mm
Înălţime 120 mm
Culoare portocaliu
Greutate 2450 g
Număr articol 7439 0000

Încă din faza de proiectare a oricărei construcții ecologice realizat pe terase sau acoperișuri, vă putem asigura tot sprijinul nostru pentru alegerea sistemelor adecvate investiției, în raport cu bugetul și posibilitățile constructive.

Drenajul tuturor tipurilor de acoperiș verde poate fi asigurată prin verificarea și curățirea sistemului de drenaj și scurgere prin montarea cutiilor de control la toate gurile de evacuare din structura acoperișului ecologic. Acestea asigură acces pentru operațiile de verificare și control la sistemul de scurgere și drenaj.

Producătorii ale căror materiale se vor folosi la amenajarea acoperișului verde sunt recunoscute pe plan internațional, dar și local, iar echipa noastră, având deja proiecte comune finalizate, cu rezultate atât fiabile cât și spectaculoase vă poate realiza montarea și întreținerea tuturor acestor componente. Prin noi, calitatea elementelor constructive din cadrul amenajării acoperișurilor ecologice este dublată de profesionalismul factorului uman, calificat și nu în ultimul rând, experimentat în utilizarea și întreținerea tuturor componentelor utilizate la construcție.

Aceasta poate fi hală industrială proiectată cu acoperiș verde cu vegetatație extensivă, sau clădire de birouri cu terasă verde intensivă având locuri de recreere, odihnă, sau un centru comercial cu parcare si acoperiș verde intensiv tip peisaj situat pe acoperișul clădirii. Competența echipei vă asigură ca toate produsele utilizate în cadrul proiectului să fie compatibile și ca rezultatul să fie un tot unitar.

Mai multe din  Elementele acoperișului verde