Home Peisagistică Amenajări interioare

Amenajări interioare

4 min de citit
0
1,163
Amenajări interioare

Amenajarea interioară a spaţiilor se poate face prin aranjamente florale spectaculoase, plante solitare cu valoare decorativă mare care creează o ambianță impunătoare oricărui obiectiv.

Pornind de la bugetul alocat amenajării respective, respectiv ținând cont de următoarele:

  • tipul obiectivului de amenajat (cenrtu comercial / mall, restaurant, hotel, sală de conferințe etc)
  • designul interior general al spaţiului
  • stilul solicitat (simplu dar avantgardist, clasic însă complex ca formă/coloristică etc)
  • paletă coloristică impusă de elemente cheie (logo firmă, mobilier, alte elemente de decor etc)
  • nevoia de umiditate, lumină, respectiv spaţiu a fiecărei plante în parte
  • destinația obiectivului de amenajat, intensitatea traficului uman, tipul persoanelor care accesează spațiul etc.

Plantele incluse în amenajare va avea dimensiuni cuprinse între câţiva cm si 15 m, specii mai rare sau mai comune, în funcţie de cele amintite mai sus.

Valoarea lor decorativă este accentuată şi prin alegerea unor ghivece potrivite ca formă, mărime, culoare, care vin în completarea creativă a designului general al obiectivului.

Vă stăm la dispoziție în amenajarea interioară a spaţiilor prin aranjamente florale spectaculoase, plante solitare cu valoare decorativă mare care creează o ambianță impunătoare oricărui obiectiv. Valoarea decorativă a acestor amenajări este accentuată prin alegerea unor ghivece potrivite ca formă, mărime, culoare, care vin în completarea creativă a designului general al obiectivului.

Vă oferim soluții de sistem de amenajări spații verzi adaptate în mod constructiv și flexibil specificului proiectului Dvs. Amenajările de spații verzi realizate de firma noastră vă vor ajuta să beneficiați de avantajele prezentate mai sus, având cel mai bun raport cost/eficiență/siguranță în exploatare. Indiferent dacă doriți un proiect peisagistic incluzând un acoperiș verde intensiv sau unul extensiv, de tip peisaj sau de tip grădină, sau dacă structura de rezistență a acoperișului actual vă obligă la asumarea unor concesii care impun realizarea unui acoperiș cu vegetație ultraușoară sau ușoară, dacă vă doriți o grădină verticală amplasată pe pereții interiori sau exteriori pentru un aspect spectaculos, sau doar pentru o izolare fonică accentuată, sau ca funcția ecologică al acoperișului verde să fie completată de montarea de panouri solare, vă stăm la dispoziție cu proiecte, soluții de sistem, devize de acoperiș verde, consultanță de specialitate.

Mai multe din  Peisagistică