Home De ce acoperiș verde De ce să ne alegeți pe noi

De ce să ne alegeți pe noi

9 min de citit
0
1,787
De ce să ne alegeți pe noi

De ce să ne alegeţi pe noi?

 • Ne plac acoperişurile verzi şi pentru noi fiecare proiect nou este o provocare profesională
 • Avem experienţă de 10 ani în acest domeniu, cu referințe de cca 18.000 mp de acoperiș verde extensiv și cca 6.000 mp de acoperiș/terasă verde intensivă tip peisaj, pereți, fațade verzi de 400 mp
 • Aceste referințe realizate prin rezolvarea unor dificultăți tehnice deosebite – unele unice în Europa – ne-au propulsat în poziția de leader al acestei piețe din România. Poziție care ne obligă să creem calitate și durabilitate de fiecare dată.
 • Beneficiem de susţinerea liderilor mondiali în proiecte de acoperiş verde atât în furnizarea de materiale, cât şi în consiliere tehnică
 • Folosim materiale de înaltă tehnologie, plante frumoase şi fiabile
 • Preţuri corecte şi calitate foarte bună de implementare
 • Experienţă vastă în logistică, în special cea „just in time”
 • Comunicare bună cu partenerii
 • Dăm dovadă de flexibilitate maximă chiar în condițiile unui şantier supraaglomerat, sincronizându-ne activitatea în mod eficient cu antreprenorii fazelor premergătoare sau cele cu care împarţim acelaşi front de lucru
 • Respectarea termenelor limită pentru noi e sfântă, indiferent de starea vremii, chiar dacă plouă, ninge, sau avem parte de vreme caniculară
 • Fiecare proiect este unic, ca atare le tratăm în aşa fel încât să se transforme într-o amenajare peisagistică reprezentativă de care să fim mândri atât noi cât și beneficiarul.
 • Pentru a fi la curent cu soluțiile noi folosite pe plan mondial suntem prezenți la toate manifestările importante din domeniul acoperișurilor verzi
 • Ne perfecționăm în continuu și în domenii relativ noi ca acoperișurile tip „biosolar” deoarece trendul actual mondial este ca acoperișurile verzi să fie completate cu panouri solare deoarece cele două soluții ecologice se completează reciproc și studiile arată o creștere a eficienței panourilor solare plasate pe acoperișurile verzi. În cadrul unui curs de organizat de Institutul de Acoperișuri Verzi din Scandinavia cu sediul în Malmö ne-am aprofundat cunoștințele din domeniul acoperișurilor verzi combinate cu panouri fotovoltaice, panouri solare, prin prisma noilor tehnologii apărute pe piața teraselor verzi tip biosolar.

Construcția acoperișurilor verzi este un domeniu relativ nou în România. Puțini specialiști sunt care au atât pregatirea cât și experientă necesară ca să abordeze proiecte complexe cu succes, preîntâmpinând apariția unor disfuncționalități și atragând atenția proiectanților chiar înainte de execuție asupra necesității rezolvării unor probleme de drenaj, asigurarea unor condiții adecvate pentru plante, siguranță în exploatare (respectarea normelor PSI, interacțiuni specifice dintre acoperș verde, panouri solare clasice, fotovoltaice, instalații de climatizare etc) și nu în ultimul rând să-i ajute în bugetarea corespunzătoare a proiectelor de acoperișuri verzi.


Experiența noastră de cca 10 ani în domeniul teraselor verzi intensive și extensive, pregătirea continuă în domeniul acoperișurilor prietenoase cu mediul, ne recomandă astfel Abplus-Events, organizatorul prestigioasei expoconferințe LAUD ne-a invitat pentru o prezentare pe tema „Avantajele acoperișurilor verzi – proiecte realizate în România”.

Succint pe noi ne recomandă experiența în acoperișuri verzi, materialele specifice acoperișului verde moderne și fiabile. Prețuri corecte, soluții tehnice de acoperiș verde inovative, adaptabile oricărei soluții arhitecturale. Termene respectate, contracte finalizate la timp, amenajări de acoperiș verde cu garanție, cu întreținere pe termen lung.

Doriți consultanță în proiectarea teraselor verzi, pentru a beneficia de avantajele multiple ale unui proiect de acoperiș verde? Realizăm ca turn-key project, întreținem pe perioadă lungă terase, acoperișuri verzi, intensive și extensive cu materiale moderne și ecologice, durabile, folosind rulouri de vegetație cu compoziție special adaptată pentru acoperiș verde, fie ea extensivă, intensivă sau tip peisaj.

Amenajările de acoperișuri verzi realizate de firma noastră vă vor ajuta să beneficiați de avantajele prezentate mai sus, având cel mai bun raport cost/eficiență/siguranță în exploatare, oferindu-vă soluții de sistem de terase verzi adaptate în mod constructiv și flexibil specificului proiectului Dvs. Fie că este vorba de o hală industrială proiectată cu acoperiș verde cu vegetatație extensivă având un rol primar ecologic, sau clădire de birouri cu terase verzi intensive reprezentative, sau un centru comercial cu aspect futurist fiind prevăzut cu parcare pe acoperiș și terasă verde intensiv tip peisaj totul trebuie să pornească de la faza de proiectare minuțioasă.

Indiferent dacă doriți un acoperiș verde intensiv sau unul extensiv, de tip peisaj sau de tip grădină, sau dacă structura de rezistență a acoperișului actual vă obligă la asumarea unor concesii care impun realizarea unui acoperiș cu vegetație ultraușoară sau ușoară, dacă vă doriți o grădină verticală amplasată pe pereții interiori sau exteriori pentru un aspect spectaculos, sau doar pentru o izolare fonică accentuată, sau ca funcția ecologică al acoperișului verde să fie completată de montarea de panouri solare, vă stăm la dispoziție cu proiecte, soluții de sistem, devize de acoperiș verde, consultanță de specialitate.

 • Avantajele acoperişului verde

  Avantajele acoperişului verde

  Circulă o mulţime de informaţii despre avantajele acoperişurilor verzi. Se spune, că scade…
 • De ce acoperiş extensiv?

  De ce acoperiş extensiv

  Călătorind prin nordul Europei, prin țările scandinave sau pe teritoriul Marii Britanii, n…
 • De ce acoperiş intensiv

  De ce acoperiş intensiv

  Cunoaștem faptul că primele acoperișuri verzi sunt amintite în istorie încă dinaintea erei…
 • Acoperișuri verzi – Greșeli frecvente

  Un acoperiș verde proiectat și construit în mod corect, de către specialiști în terase ver…
Mai multe din  De ce acoperiș verde