Home Soluții Acoperiș biodivers

Acoperiș biodivers

4 min de citit
0
2,433
Acoperiș biodivers

Acoperiș verde cu valoare ecologică ridicată cu o diversitate de specii de plante, flori.

Specificaţii tehnice
Greutate 100-300 kg/mp, sau 1.0-3.0 KN/mp
Înălțime strat 100-250 mm
Formă vegetație sedum, ierburi, flori
Retenție apă 60-90 %
Valoare ecologică
Cost întreținere
Factor cost
Descriere

Un acoperiș verde semiintensiv cu valoare ecologică ridicată caracterizată prin diversitatea mare de specii de floră și faună, constând în mai multe specii de plante și ierburi, plante perene, precum și o mare varietate de sedum. Oferă habitat pentru microorganisme din sol, albine și fluturi. În condiţia în care microclimatul şi structura de rezistenţă ne permite, acoperişul verde tip natură se realizează în funcţie de preferinţe, ţinând cont de particularitățile proiectului clădirii. Este un sistem de acoperiş viu cu proprietatea de a reţine cât mai multă apă în substrat pentru supravieţuirea plantelor, astfel umiditatea ridicată asigură traiul pentru o mai mare varietate de vegetaţie ceea ce creşte valoarea ecologică.

Se pot amenaja acoperișuri verzi cu valoare ecologică ridicată cu o diversitate mare de specii de floră și faună, cu o multitudine de specii de plante și flori.

Vă asigurăm consultanță în realizarea teraselor verzi, acoperişurilor verzi, cu soluţii optime adaptate specific proiectului Dumneavoastră. Realizăm la cheie, întreținem pe termen lung acoperișuri, terase verzi, intensive și extensive cu materiale de construcții durabile, folosind rulouri de vegetație special cultivate pentru acoperiș verde fie ea extensivă, intensivă sau de tip peisaj.

Acestea pot fi realizate de la acoperişuri cu vegetație ultraușoară sau ușoară, pînă la amenajări intensive, parcuri, spaţii de recreere, peisagistice, cu pavaje pietonale sau auto, acoperiş verde cu panouri solare, grădini verticale pe pereţii interiori sau exteriori, clădire de birouri cu terasă verde intensivă având locuri de recreere, odihnă, sau centru comercial cu parcare şi acoperiș verde intensiv tip peisaj situat pe acoperișul clădirii.

Fiecare amenajare de acoperiș verde realizat de noi va avea cel mai bun raport cost/eficiență/siguranță în exploatare, oferindu-vă soluții de sistem de terasă verde adaptate specific proiectului Dumneavoastră. Vă stăm la dispoziție cu proiecte, soluții de sistem, devize de acoperiș verde, consultanță de specialitate.

 • Acoperiș economic

  Acoperiș economic

  Sunt sisteme de acoperiș verde extensive, dezvoltate special pentru acoperișuri cu structu…
 • Acoperiș tip peisaj

  Acoperiș tip peisaj

  Acoperiş verde intensiv cu valoare decorativă mare, un parc cu toate elementele unei amena…
 • Retenție mare de apă

  Retenție mare de apă

  Sistem de acoperiș verde cu retenție de apă, special concepută pentru a maximaliza retenți…
 • Acoperiș tip grădină

  Acoperiș tip grădină

  Acoperişuri verzi, grădini adevărate cu o vegetaţie bogată, gazon, tufe, arbuşti fructifer…
 • Acoperiș ultraușor

  Acoperiș ultraușor

  Sistem de acoperiș verde extensiv ultraușor, conceput pe orice suprafață de structură ușoa…
 • Acoperiș înclinat

  Acoperiș înclinat

  Este un acoperiș verde de tip extensiv, dezvoltat pentru acoperișuri cu structură ușoară, …
Mai multe din  Soluții