Despre noi

Firma noastră activează din 2003 pe piaţa românească de amenajări de spaţii verzi (incluzând toată paleta de elemente peisagistice), importul si distribuţia de arbuști ornamentali si flori (ultimele două doar pe bază de precomandă fermă, respectiv pentru proiectele în derulare). Din 2008 am început să realizăm și acoperișuri verzi, fiind printre primele firme de profil din România.

Momentan pe baza portofoliului realizat suntem unul din leaderii de piață din Romania, luând în calcul portofoliul celorlalte firme de profil pe baza datelor publicate pe site-urile lor. După unele calcule suntem leaderul absolut, după altele o altă firmă ne surclasează la total suprafață de acoperiș verde realizat, însă în România nici o altă firmă nu are în portofoliul lui acoperișuri verzi atât de complexe, dificile de realizat ca cele realizate de noi (intensive în care s-au plantat copaci de 7-8 m, acoperiș extensiv de suprafață mare – 3.200 mp- cu înclinație maximă de 51 grade etc.)

Suntem un grup de profesionişti care iubesc natura şi consideră că fiecare spaţiu verde nou este o provocare prin care dorinţa de a realiza un mediu armonios, liniştitor poate să creeze o oază de verdeaţă în cenuşiul stresului cotidian. Indiferent dacă este vorba de un parc public, grădină sau simbioza unor plante dintr-o jardinieră mică, considerăm că îmbinarea aspectului estetic, armonios cu utilul ne reprezintă. Plantele ornamentale din oferta noastră ajung prin diferite canale de distribuţie în toată Europa.

Cu o experienţă vastă în proiectarea şi amenajarea acoperişurilor verzi vă stăm la dispoziţie cu consultanță de specialitate în realizarea acoperişurilor şi teraselor verzi, încă din faza de proiectare ca Dumneavostră să beneficiați de soluțiile optime pentru fiecare proiect de acoperiș verde.

Realizăm la cheie, întreținem pe termen lung acoperișuri, terase verzi, intensive și extensive cu materiale de construcții durabile, folosind rulouri de vegetație special cultivate pentru acoperiș verde fie ea extensivă, intensivă sau de tip peisaj. Fiecare amenajare de acoperiș verde realizat de noi va avea cel mai bun raport cost/eficiență/siguranță în exploatare, oferindu-vă soluții de sistem de terasă verde adaptate specific proiectului Dumneavostră.

Aceste acoperişuri cu multiple avantaje ecologice, avantaje de mediu, financiare şi practice pot fi realizate de la acoperişuri cu vegetație ultraușoară sau ușoară, pînă la amenajări intensive, unde construcţia permite, se pot realiza parcuri, spaţii de recreere, peisagistice, grădini verticale pe pereţii interiori sau exteriori, clădire de birouri cu terasă verde intensivă având locuri de recreere, odihnă, sau centru comercial cu parcare şi acoperiș verde intensiv tip peisaj situat pe acoperișul clădirii. Vă stăm la dispoziție cu proiecte, soluții de sistem, devize de acoperiș verde, consultanță de specialitate.