Home Soluții Acoperiș cu acces public

Acoperiș cu acces public

4 min de citit
0
848
Acoperiș cu acces public

Sunt acoperişuri verzi deasupra la construcţii subterane, pasaje, garaje, pe care se pot amenaja zone cu acces pietonal, parc, teren de joacă, zonă de plimbare.

Specificaţii tehnice
Greutate până la 1.000 kg/mp
Înălțime strat 120 mm, peste 550 mm
Formă vegetație gazon, ierburi, flori, arbuști
Retenție apă cca. 25-50 %
Valoare ecologică
Cost întreținere
Factor cost
Descriere

Dacă s-a stabilit că structura de rezistență a acoperișului unuei construcții subterane poate suporta sarcini de greutăți mai mari, cum ar fi circulație pietonală intensă sau autoturisme, printre căile de acces definite pentru vehicule sau printre zone cu acces pietonal se pot realiza zone verzi, cu gazon, plante, arbuști. În unele cazuri se pot amenaja parc, teren de joacă, teren de sport, spaţiu expoziţional. Şi la aceste tipuri de acoperiş, în cazul construcțiilor existente, se va realiza un studiu privind structura de rezistență și portanța elementelor acoperișului, după care se începe realizarea acoperişului verde, amenajarea peisagistică. Iar la construcţii noi se va ţine cont de sarcinile mărite încă din faza de proiectare.

Acoperiș cu pavaje pentru vehicule sau pentru acces pietonal, pot fi amenajate peste construcţii subterane, pasaje, garaje, deasupra la care se pot amenaja zone cu acces pietonal, parc, teren de joacă, zone de plimbare.

Vă asigurăm consultanță în realizarea teraselor verzi, acoperişurilor verzi, cu soluţii optime adaptate specific proiectului Dumneavoastră. Realizăm la cheie, întreținem pe termen lung acoperișuri, terase verzi, intensive și extensive cu materiale de construcții durabile, folosind rulouri de vegetație special cultivate pentru acoperiș verde fie ea extensivă, intensivă sau de tip peisaj.

Acestea pot fi realizate de la acoperişuri cu vegetație ultraușoară sau ușoară, pînă la amenajări intensive, parcuri, spaţii de recreere, peisagistice, cu pavaje pietonale sau auto, acoperiş verde cu panouri solare, grădini verticale pe pereţii interiori sau exteriori, clădire de birouri cu terasă verde intensivă având locuri de recreere, odihnă, sau centru comercial cu parcare şi acoperiș verde intensiv tip peisaj situat pe acoperișul clădirii.

Fiecare amenajare de acoperiș verde realizat de noi va avea cel mai bun raport cost/eficiență/siguranță în exploatare, oferindu-vă soluții de sistem de terasă verde adaptate specific proiectului Dumneavoastră. Vă stăm la dispoziție cu proiecte, soluții de sistem, devize de acoperiș verde, consultanță de specialitate.

 • Acoperiș economic

  Acoperiș economic

  Sunt sisteme de acoperiș verde extensive, dezvoltate special pentru acoperișuri cu structu…
 • Acoperiș tip peisaj

  Acoperiș tip peisaj

  Acoperiş verde intensiv cu valoare decorativă mare, un parc cu toate elementele unei amena…
 • Retenție mare de apă

  Retenție mare de apă

  Sistem de acoperiș verde cu retenție de apă, special concepută pentru a maximaliza retenți…
 • Acoperiș tip grădină

  Acoperiș tip grădină

  Acoperişuri verzi, grădini adevărate cu o vegetaţie bogată, gazon, tufe, arbuşti fructifer…
 • Acoperiș ultraușor

  Acoperiș ultraușor

  Sistem de acoperiș verde extensiv ultraușor, conceput pe orice suprafață de structură ușoa…
 • Acoperiș înclinat

  Acoperiș înclinat

  Este un acoperiș verde de tip extensiv, dezvoltat pentru acoperișuri cu structură ușoară, …
Mai multe din  Soluții