Home Peisagistică Fântâni arteziene

Fântâni arteziene

5 min de citit
0
3,133
Fântâni arteziene

Realizăm fântâni arteziene complexe cu jocuri de apă automatizate.

Combinând diferite elemente (diferite jeturi de apă: tip vulcan, caliciu, glob de apă etc), cu ajutorul unui panou de comandă computerizat preprogramabil sincronizând inclusiv cu sisteme de iluminare perimetrale cu generetoare de culori, se pot realiza elemente de decor spectaculoase atât în interior cât și în spații deschise ca piețe, parcuri.

Fântâna de grădină constituie un element decorativ cu o valoare arhitectonică absolută.
Instalarea unei fântâni de grădină este un mod minunat pentru revitalizarea grădinii dvs. Aceste fântâni sunt relaxante și plăcute din punct de vedere estetic. Instalarea unei fântâni de grădină poate fi foarte simplă, relativ economică și va înbunătăți în mod semnificativ atmosfera curții dvs.

Deseori se dorește utilizarea lor în grădini private sau publice ca un element decorativ plăcut, care oferă o bucurie prin spectacolul și sunetul apei care izvorăște.
A sta lângă o fântână arteziană cu apă activă îmbunătățeste starea de spirit a oamenilor, sunetul apei învolburate al unei fântâni arteziene ne oferă clipe de relaxare.

Stilul fântânilor arteziene trebuie să fie coordonat cu alte elemente arhitecturale existente.
O fântână amplasată în grădina dvs. nu este doar relaxantă, ci și adaugă o notă distinctivă, noblețe exclusivistă la ceea ce altfel ar putea fi doar simplu și convențional.


Vă stăm la dispoziție în realizarea de fântâni arteziene complexe cu jocuri de apă automatizate, combinații de diferite elemente, cu ajutorul unui panou de comandă computerizat preprogramabil, sincronizând cu sisteme de iluminare perimetrale, cu generetoare de culori, se pot realiza elemente de decor spectaculoase atât în interior cît și în spații deschise ca piețe, parcuri. Aceste fântâni sunt relaxante și plăcute din punct de vedere estetic. Instalarea unei fântâni de grădină poate fi foarte simplă, relativ economică și va înbunătăți în mod semnificativ atmosfera curții dvs.

Vă oferim soluții de sistem de amenajări spații verzi adaptate în mod constructiv și flexibil specificului proiectului Dvs. Amenajările de spații verzi realizate de firma noastră vă vor ajuta să beneficiați de avantajele prezentate mai sus, având cel mai bun raport cost/eficiență/siguranță în exploatare.

Indiferent dacă doriți un proiect peisagistic incluzând un acoperiș verde intensiv sau unul extensiv, de tip peisaj sau de tip grădină, sau dacă structura de rezistență a acoperișului actual vă obligă la asumarea unor concesii care impun realizarea unui acoperiș cu vegetație ultraușoară sau ușoară, dacă vă doriți o grădină verticală amplasată pe pereții interiori sau exteriori pentru un aspect spectaculos, sau doar pentru o izolare fonică accentuată, sau ca funcția ecologică al acoperișului verde să fie completată de montarea de panouri solare, vă stăm la dispoziție cu proiecte, soluții de sistem, devize de acoperiș verde, consultanță de specialitate.

Mai multe din  Peisagistică