Home Soluții Acoperiș înclinat

Acoperiș înclinat

4 min de citit
0
2,819
Acoperiș înclinat

Este un acoperiș verde de tip extensiv, dezvoltat pentru acoperișuri cu structură ușoară, realizate pe suprafețe în pantă, până la 45 grade.

Specificaţii tehnice
Greutate 100-130 kg/mp sau 1.0-1.3 KN/mp
Înălțime strat 10-20 cm
Formă vegetație mușchi, sedum, iarbă
Retenție apă 40-60 %
Valoare ecologică
Cost întreținere
Factor cost
Descriere

Acoperişul verde extensiv uşor se amenajează pe construcţii care au fost concepute pentru a susţine greutăţi mai mici la suprafaţă, din dorinţa de a beneficia de avantajele unei zone ecologice, cu verdeață, putând fi amenajate şi pe clădiri existente, având înclinații de până la 45 grade, se amenajează acoperişuri vii extensive, ușoare, cu specificul şi cantităţii materialelor folosite pentru a se ajunge la greutăţi pe suprafaţă scăzute. Aceste sisteme se montează intr-un timp relativ scurt, ţinând cont de înclinaţiile şi forma acoperişului, adaptat specificului fiecărui clădiri.

Un acoperiș verde de tip extensiv, dezvoltat pentru acoperișuri cu structură ușoară, se pot realiza pe suprafețe în pantă, până la 45 grade.

Vă asigurăm consultanță în realizarea teraselor verzi, acoperişurilor verzi, cu soluţii optime adaptate specific proiectului Dumneavoastră. Realizăm la cheie, întreținem pe termen lung acoperișuri, terase verzi, intensive și extensive cu materiale de construcții durabile, folosind rulouri de vegetație special cultivate pentru acoperiș verde fie ea extensivă, intensivă sau de tip peisaj.

Acestea pot fi realizate de la acoperişuri cu vegetație ultraușoară sau ușoară, pînă la amenajări intensive, parcuri, spaţii de recreere, peisagistice, cu pavaje pietonale sau auto, acoperiş verde cu panouri solare, grădini verticale pe pereţii interiori sau exteriori, clădire de birouri cu terasă verde intensivă având locuri de recreere, odihnă, sau centru comercial cu parcare şi acoperiș verde intensiv tip peisaj situat pe acoperișul clădirii.

Fiecare amenajare de acoperiș verde realizat de noi va avea cel mai bun raport cost/eficiență/siguranță în exploatare, oferindu-vă soluții de sistem de terasă verde adaptate specific proiectului Dumneavoastră. Vă stăm la dispoziție cu proiecte, soluții de sistem, devize de acoperiș verde, consultanță de specialitate.

 • Acoperiș economic

  Acoperiș economic

  Sunt sisteme de acoperiș verde extensive, dezvoltate special pentru acoperișuri cu structu…
 • Acoperiș tip peisaj

  Acoperiș tip peisaj

  Acoperiş verde intensiv cu valoare decorativă mare, un parc cu toate elementele unei amena…
 • Retenție mare de apă

  Retenție mare de apă

  Sistem de acoperiș verde cu retenție de apă, special concepută pentru a maximaliza retenți…
 • Acoperiș tip grădină

  Acoperiș tip grădină

  Acoperişuri verzi, grădini adevărate cu o vegetaţie bogată, gazon, tufe, arbuşti fructifer…
 • Acoperiș ultraușor

  Acoperiș ultraușor

  Sistem de acoperiș verde extensiv ultraușor, conceput pe orice suprafață de structură ușoa…
 • Acoperiș biosolar

  Acoperiș biosolar

  Un acoperiş verde extensiv în combinaţie cu panouri fotovoltaice este o soluţie cu efecte …
Mai multe din  Soluții