Home Referințe Panouri decorative din mușchi și licheni

Panouri decorative din mușchi și licheni

3 min de citit
0
311
Panouri decorative din mușchi și licheni

Căutați soluții verzi de design interior? Panourile decorative din mușchi și licheni ar putea fi ideale.

Noi vă oferim proiecte personalizate, simulare fotorealistică, execuţie la cheie, transport şi montaj la cerere. Pentru că ne dorim ca această colaborare să se transforme într-o experienţă completă, în care grija execuţiei şi a rezultatului final să nu existe.

Realizăm:

  • Logo-uri de firme realizate din licheni și alte materiale (inox, plastic, plexi, policarbonat, oțel corten etc.)
  • Tablouri din materiale naturale
  • Litere din mușchi
  • Obiecte de decor multicolore (corpuri de iluminat etc.)
  • Sfere, insule, ouă, conuri acoperite cu licheni
  • Panouri fixe şi mobile, flexibile care se mulează pe suprafețe curbate
  • Forme 3D
  • Ansambluri de panouri „altă săptămână alt design”
Vă prezentăm câteva dintre amenajările peisagistice realizate de noi, reprezentative, care și-au dovedit durabilitatea, dezvoltându-se armonios conform așteptărilor, și de care suntem mândri atât noi cât și beneficiarul.

Vă asigurăm consultanță în realizarea teraselor verzi, acoperişurilor verzi, cu soluţii optime adaptate specific proiectului Dumneavoastră. Realizăm la cheie, întreținem pe termen lung acoperișuri, terase verzi, intensive și extensive cu materiale de construcții durabile, folosind rulouri de vegetație special cultivate pentru acoperiș verde fie ea extensivă, intensivă sau de tip peisaj. Acestea pot fi realizate de la acoperişuri cu vegetație ultraușoară sau ușoară, până la amenajări intensive, parcuri, spaţii de recreere, peisagistice, cu pavaje pietonale sau auto, acoperiş verde cu panouri solare, grădini verticale pe pereţii interiori sau exteriori, clădire de birouri cu terasă verde intensivă având locuri de recreere, odihnă, sau centru comercial cu parcare şi acoperiș verde intensiv tip peisaj situat pe acoperișul clădirii.

Fiecare amenajare de acoperiș verde realizat de noi va avea cel mai bun raport cost/eficiență/siguranță în exploatare, oferindu-vă soluții de sistem de terasă verde adaptate specific proiectului Dumneavoastră. Vă stăm la dispoziție cu proiecte, soluții de sistem, devize de acoperiș verde, consultanță de specialitate.

Mai multe din  Referințe