Home Noutăţi Locuinţe creative în Amsterdam

Locuinţe creative în Amsterdam

2 min de citit
3
264
Locuinţe creative în Amsterdam

O frumoasă zonă rezidențială cu clădiri moderne dă imaginea creativă, modernă orașului Amsterdam, care este caracterizată și prin idei noi scânteietoare.

Locuința rezidențială creativă având forma de acoperiș ondulată se află în zona inspirantă Funenpark unde peisajul și parcul au fost proiectate de landLAB.

Noul bloc de locuințe este situată în estul Amsterdamului, într-o fostă zonă industrială, care în cadrul unui concept de dezvoltare al anilor trecuți planifică 500 de locuințe noi în această zonă. Echipa din NL Architects și-a imaginat 10 locuințe în total, fiecare cu propriul acoperiș terasă, făcând parte dintr-un complex de clădiri. Astfel acoperișul ondulat dă posibilitatea clădirilor de a avea un aspect unic, în timp ce îi acordă o imagine de exterior compact.

Locuinţe creative în Amsterdam

Unitatea de complex numit Fyn Blok K, va fi compusă din clădiri de diferite înălțimi, de 9-18 metri. La nivelul trei al locuinței găsim în raport egal, 50% construcție și 50% acoperiș terasă – amenajare de gădină. Acoperișul verde prin structura sa și cu variațiile de înălțimi ale clădirii are o imagine complet unică. Scopul clădirii este să asigure o zonă de locuit social și privat unic.

Vă invităm la o tură de bicicletă virtuală în această zonă impresionantă!

Mai multe din  Noutăţi