Home Noutăţi Grădiniţa vietnameză pentru viitor

Grădiniţa vietnameză pentru viitor

2 min de citit
3
349
Grădiniţa vietnameză pentru viitor

Grădinița viitorului cu acoperiș verde biosolar, Farming Kindergarten, se extinde pe 3 800 metri pătrați în Vietnam.

Grădinița agricolă a fost proiectată de Vo Trong Nghia Architects, care în cadrul unui proiect arhitectural deosebit încearcă să redea cunoștințele oamenilor.

Vietnamul aparține țărilor care se ocupă istoric de agricultură, unde atitudinea oamenilor față de natură se schimbă rapid. Grădinița contemporană Biên Hòa din Dong Nai este în căutarea de a sprijini două activități foarte importante: învățarea și producția de alimente.

Grădiniţa vietnameză pentru viitor

Grădinița se află lângă o fabrică imensă, unde lucrează părinții copiilor de la această grădniță, în număr de 500 de copii. În scopul de a aprofunda relațiile cu mediul și natura, grădinița are un acoperiș verde coerent, cu un loc de joacă pentru copii, conceput ca copii să câștige și experiență agricolă în acele spații experimentale în care se cultivă cinci legume diferite la 200 mp.

Scopul clădirii este să maximizeze pătrunderea luminii și al aerului curat, grădinița modernă este izolată cu un acoperiș verde și fațada verde umbrește spațiile interioare.

Se utilizează panouri solare ca încălzitoare de apă și apele uzate reciclate se folosesc la fabrica alăturată pentru irigații și clătirea toaletei. Apar toate funcțiile ecologice în scopul de a lua parte la educarea copiilor.

Mai multe din  Noutăţi