Home Noutăţi Congres internaţional acoperiş verde

Congres internaţional acoperiş verde

3 min de citit
1
96
Congres internaţional acoperiş verde

Al 4-lea Congres Internațional de Acoperiș Verde a fost ținut în data de 20-21 Aprilie 2015.

Unde găsim zone de natură în oraș? Întrebarea care este tot mai des pusă de experți în construcții din întreaga lume care se confruntă cu provocările de densificare urbană.

Sub motto-ul “Exploră Natura pe Acoperișuri” au fost prezentate, discutate și învățate soluții de succes pentru o dezvoltare urbană sustenabilă și tehnologii practice de Acoperiș Verde, precum și cele mai recente realizări în domeniul științei și tehnologiei.
Programul congresului a avut un stil interactiv distinct cu seminarii și workshopuri.

Experți autorizați în acoperișuri verzi, designeri, arhitecți peisagiști, contractori peisagiști, experți în horticultură și delegați ai autorităților locale au împărtășit cunoștințe și au răspuns la întrebări și interogări în workshopuri orientate spre practică.

Congresul a fost ținut în limbile Engleză și Turcă (traducere simultană). Congresul, susținut de Asociația Internațională Acoperișuri Verzi (IGRA), a avut loc la Raffles Hotel (Zorlu Center) din Istanbul, Turcia.

Congres internaţional acoperiş verde

Cine s-a alăturat nouă a avut parte de un program de nivel superior, la Congresul din Zorlu Center cu cele 72.000 m² de spații verzi pe diferite nivele.

Audiența țintă la acest congres este toată lumea a căror profesie le aduce în contact cu Acoperișuri verzi și care doresc să învețe despre cele mai recente tehnologii legate de acest domeniu. Aceasta include arhitecți, instalatori, arhitecți peisagiști, proiectanți, reprezentanți ai autorităților locale și agențiilor de mediu, investitori și producători.

Al 4-lea Congres Internațional de Acoperiș Verde s-a încheiat recent, cu un succes remarcabil: 500 de participanți din 35 de țări, proiecte superlative de Acoperiș Verde, prezentatori de primă clasă și o atmosferă colegială internațională ceea ce a contribuit la evidențierea Congresului.

Mai multe din  Noutăţi