Home Noutăţi Apariţii în presă, implicare socială

Apariţii în presă, implicare socială

4 min de citit
1
139
Apariţii în presă, implicare socială

Odu green roof se implică în viața profesională și socială a comunițății în care activează.

Respectă parteneriatele strategice și susține evenimentele care contribuie la dezvoltarea domeniului construcțiilor de acoperișuri verzi, pereți verzi, a construcțiilor verzi în general, formării noilor specialiști.

Bauder – partener important al Odu Green Roof împlinește în acest an 10 ani în România

Compania Bauder are peste 150 de ani de experiență la nivel global, în timp ce pe plan local Bauder sărbătorește anul acesta 10 ani de existență. De la înființare, în anul 2005, am fost martori la o creștere semnificativă de la an la an, au fost ani în care am dublat, chiar triplat, cifra de afaceri.

Am reușit să introducem pe piața din România sistemul pentru acoperiș verde și, încet, încet, și spuma poliuretanică, am schimbat cerințele pentru membranele din bitum oxidat în membrane de calitate superioară

– ne-a declarat Árpád Ábrám, directorul general Bauder SRL.

“Oaza verde” de pe acoperiş – Acoperişul verde este un adevărat colţ din natură adus în propria casă, soluție pe care compania o oferă celor care vor să investească într-o casă nu doar funcțională, dar și cu un design special.

Se poate realiza din vegetație intensivă sau extensivă, cu plante perene sau vegetație cu muguri de sedum, substrat pentru vegetație, strat de filtrare, un alt strat de dren și reținere a apei, unul de protecție și altul de separație și egalizare.

Pe lângă beneficiile legate de imaginea locuinței, o casă care se bucură de un acoperiș verde este mult mai valoroasă, oferind o serie de avantaje ecologice, de la răcirea aerului la producerea oxigenului, dar și adunarea prafului și reținerea apei din precipitații sau reglarea umidității. Mai mult decât atât, o plantare realizată în mod corect prelungește durata de viață a hidroizolației acoperișului și realizează o termoizolare mai eficientă.

– declara Árpád Ábrám, directorul general Bauder SRL

În ultimul an Odu green roof împreună cu Bauder au depus eforturi considerabile în vederea consolidării pieții acoperișurilor verzi.

Versiunea integrală a comunicatul de presă

Mai multe din  Noutăţi