Accesorii – Rigole

6 min de citit
0
5,524

Rigolă de evacuare EA 50

Rigolele de evacuare se utilizează în sistemul de scurgere pentru evacuarea apei de pe acoperișurile terasă, balcoane, logii și terase în zonele circulabile. Materialele folosite, ca aluminiu sau oțel zincat, le permit să fie folosite în cele mai diverse amplasamente, de la acoperișul ecologic până la pavaje pietonale sau auto în funcție de necesitățile impuse de condițiile de trafic. Cu ajutorul pieselor compatibile se reglază la înălțimea optimă, urmărind să nu depășească nivelul stratului de vegetație.

Bauder Entwässerungstrinne EA 50
Descriere rigolă – casetă
Material partea inferioară aluminiu, capac inox
Lăţime 150 mm
Înălţime 50 mm
Lungime 1000 mm
Număr articol 7437 0010

Rigolă de evacuare KH 50 SR

Rigolele Bauder sunt potrivite pentru evacuarea apei de pe acoperișurile terasă, balcoane, logii și terase în zonele circulabile.

Bauder Entwässerungstrinne KH 50 SR
Descriere rigolă – casetă
Material oţel zincat, capac tablă
Lăţime 150 mm
Înălţime 50 mm
Lungime 1000 mm
Număr articol 7437 0000

Rigolă de evacuare KH 50 MR

Bauder Entwässerungstrinne KH 50 MR
Descriere rigolă – casetă
Material oţel zincat, capac metalic
Lăţime 150 mm
Înălţime 50 mm
Lungime 1000 mm
Număr articol 7437 0001

Set de reglare pentru rigole

Set de reglare pentru rigole Bauder, constând din patru picioare cu suport din inox, talpă din poliamidă, cu înălțimi reglabile între 65-100 mm sau 95-130 mm.

Bauder Höhenverstellset
Înălţime reglaj 65 – 100 mm 95 – 130 mm
Număr articol 7437 0110 7437 0111

Piesă racord

Piesă racord pentru direcţie orizontală şi verticală.

Bauder Kupplungsblech
Material inox
Număr articol 7437 0100

Piesă de capăt

Piesă de capăt pentru împiedicarea intrării pietrişului din lateral.

Bauder Endcappe
Material inox
Număr articol 7437 0101

Încă din faza de proiectare a oricărei construcții ecologice realizat pe terase sau acoperișuri, vă putem asigura tot sprijinul nostru pentru alegerea sistemelor adecvate investiției, în raport cu bugetul și posibilitățile constructive.

Rigolele de evacuare se utilizează în sistemul de scurgere pentru evacuarea apei de pe acoperișurile terasă, balcoane, logii și terase în zonele circulabile. Cu ajutorul pieselor compatibile se reglază la înălțimea optimă, urmărind să nu depășească nivelul stratului de vegetație.

Producătorii ale căror materiale se vor folosi la amenajarea acoperișului verde sunt recunoscute pe plan internațional, dar și local, iar echipa noastră, având deja proiecte comune finalizate, cu rezultate atât fiabile cât și spectaculoase vă poate realiza montarea și întreținerea tuturor acestor componente. Prin noi, calitatea elementelor constructive din cadrul amenajării acoperișurilor ecologice este dublată de profesionalismul factorului uman, calificat și nu în ultimul rând, experimentat în utilizarea și întreținerea tuturor componentelor utilizate la construcție.

Aceasta poate fi hală industrială proiectată cu acoperiș verde cu vegetatație extensivă, sau clădire de birouri cu terasă verde intensivă având locuri de recreere, odihnă, sau un centru comercial cu parcare si acoperiș verde intensiv tip peisaj situat pe acoperișul clădirii. Competența echipei vă asigură ca toate produsele utilizate în cadrul proiectului să fie compatibile și ca rezultatul să fie un tot unitar. Straturile de protecție, straturile de filtrare, drenajul acoperișului verde, sunt componentele unui sistem împreună cu cutii de control, elemente de delimitare, rigole de evacuare, guri de scurgere și alte produse necesare.

Mai multe din  Elementele acoperișului verde