Home Referințe Comerciale Terasă verde tip acoperiș verde extensiv – portul Constanța

Terasă verde tip acoperiș verde extensiv – portul Constanța

4 min de citit
0
406
Terasă verde tip acoperiș verde extensiv - portul Constanța

Realizarea unei lucrări tip acoperiș verde în portul Constanța

S-au livrat materiale de acoperiș verde, rulou de vegetație și s-a oferit consultanță pas cu pas pentru fiecare fază, astfel că beneficiarul a putut să-și realizeze o grădină rezistentă la secetă.

Această amenajare de spațiu verde cochet care scoate în evidență ancorele plasate în scop decorativ, s-a realizat pe un suport de beton într-un strat subțire de pământ special bine drenat, peste care s-au așternut rulourile de vegetație speciale de acoperiș verde.

Lucrarea a fost realizată în colaborare cu Sharkdivers Constanța, firmă care oferă o gamă larga de servicii de scufundări. Această lucrare demonstrează că amenajările tip terasă verde pot fi realizate și de către nespecialiști, dacă sunt obișnuiți să respecte procedurile care li se comunică. Iar scafandrii sunt oameni disciplinați atât pe uscat cât și în apă.

Vă prezentăm câteva dintre amenajările peisagistice realizate de noi, reprezentative, care și-au dovedit durabilitatea, dezvoltându-se armonios conform așteptărilor, și de care suntem mândri atât noi cât și beneficiarul.

Vă asigurăm consultanță în realizarea teraselor verzi, acoperişurilor verzi, cu soluţii optime adaptate specific proiectului Dumneavoastră. Realizăm la cheie, întreținem pe termen lung acoperișuri, terase verzi, intensive și extensive cu materiale de construcții durabile, folosind rulouri de vegetație special cultivate pentru acoperiș verde fie ea extensivă, intensivă sau de tip peisaj. Acestea pot fi realizate de la acoperişuri cu vegetație ultraușoară sau ușoară, până la amenajări intensive, parcuri, spaţii de recreere, peisagistice, cu pavaje pietonale sau auto, acoperiş verde cu panouri solare, grădini verticale pe pereţii interiori sau exteriori, clădire de birouri cu terasă verde intensivă având locuri de recreere, odihnă, sau centru comercial cu parcare şi acoperiș verde intensiv tip peisaj situat pe acoperișul clădirii.

Fiecare amenajare de acoperiș verde realizat de noi va avea cel mai bun raport cost/eficiență/siguranță în exploatare, oferindu-vă soluții de sistem de terasă verde adaptate specific proiectului Dumneavoastră. Vă stăm la dispoziție cu proiecte, soluții de sistem, devize de acoperiș verde, consultanță de specialitate.

Mai multe din  Comerciale