Home Referințe Terasă verde extensivă, ușoară, realizată în centrul istoric al Brașovului

Terasă verde extensivă, ușoară, realizată în centrul istoric al Brașovului

1 min de citit
1
1,216
Terasă verde extensivă, ușoară, realizată în centrul istoric al Brașovului

Această mică terasă verde necirculabilă a venit în completarea unei grădini intensive improvizate provizoriu pe acoperiș și a fost amenajată cu o varietate largă de plante crescute în jardiniere și ghivece mari.

La fața locului, împreună cu beneficiarul s-a modificat designul original pentru ca terasa verde de sedum să armonizeze cât mai mult cu plantele deja existente și acomodate si să permită instalarea ulterioară a plantelor de statură mare la locurile lor finale. Satistfacția clientului fiind pe primul loc, împreună cu funcționalitatea sistemului, am manifestat o maximă flexibilitate, fiind necesară adoptarea unor soluții tehnice complexe și mari consumatoare de timp de lucru, dar rezultatul finale e superb.

Fiecare amenajare de acoperiș verde realizat de noi va avea cel mai bun raport cost/eficiență/siguranță în exploatare, oferindu-vă soluții de sistem de terasă verde adaptate specific proiectului Dumneavoastră. Vă stăm la dispoziție cu proiecte, soluții de sistem, devize de acoperiș verde, consultanță de specialitate.
Mai multe din  Referințe