Home Referințe Terasă verde extensivă cu rulou de sedum, Târgu Mureș, Platoul Cornești

Terasă verde extensivă cu rulou de sedum, Târgu Mureș, Platoul Cornești

3 min de citit
1
495
Terasă verde extensivă cu rulou de sedum, Târgu Mureș, Platoul Cornești

Acoperiș verde extensiv realizat cu vegetație rezistentă la secetă. La 7 zile de la instalare arată deja ca un acoperiș verde veritabil, plantele livrate în formă de rulou de vegetație s-au ridicat deja, încep să-și deschidă bobocii.

Valoarea pe piață și atractivitatea imobilului crește prin folosirea acestei tehnici străvechi-și-totuși-modern. Urmăriți peisajul vizibil de pe acoperiș. Parcă ești singur pe un vârf de munte, înconjurat de vegetație alapină luxuriantă.

Vom reveni cu imagini după terminarea construcției și realizarea finisajelor.

Vă prezentăm câteva dintre amenajările peisagistice realizate de noi, reprezentative, care și-au dovedit durabilitatea, dezvoltându-se armonios conform așteptărilor, și de care suntem mândri atât noi cât și beneficiarul.

Vă asigurăm consultanță în realizarea teraselor verzi, acoperişurilor verzi, cu soluţii optime adaptate specific proiectului Dumneavoastră. Realizăm la cheie, întreținem pe termen lung acoperișuri, terase verzi, intensive și extensive cu materiale de construcții durabile, folosind rulouri de vegetație special cultivate pentru acoperiș verde fie ea extensivă, intensivă sau de tip peisaj. Acestea pot fi realizate de la acoperişuri cu vegetație ultraușoară sau ușoară, până la amenajări intensive, parcuri, spaţii de recreere, peisagistice, cu pavaje pietonale sau auto, acoperiş verde cu panouri solare, grădini verticale pe pereţii interiori sau exteriori, clădire de birouri cu terasă verde intensivă având locuri de recreere, odihnă, sau centru comercial cu parcare şi acoperiș verde intensiv tip peisaj situat pe acoperișul clădirii.

Fiecare amenajare de acoperiș verde realizat de noi va avea cel mai bun raport cost/eficiență/siguranță în exploatare, oferindu-vă soluții de sistem de terasă verde adaptate specific proiectului Dumneavoastră. Vă stăm la dispoziție cu proiecte, soluții de sistem, devize de acoperiș verde, consultanță de specialitate.

Mai multe din  Referințe