Home Referințe Terasă intensivă și semiintensivă pe garajul subteran din ansamblul rezidențial Avella din Cluj

Terasă intensivă și semiintensivă pe garajul subteran din ansamblul rezidențial Avella din Cluj

2 min de citit
0
477
Terasă intensivă și semiintensivă pe garajul subteran din ansamblul rezidențial Avella din Cluj

Realizat ca terasă intensivă și semiintensivă deasupra garajului subteran din complexul rezidențial Avella din Cluj, acest acoperiș verde în suprafață de cca. 1.400 mp include o mulțime de elemente ale unui parc veritabil.

Lucrarea, fiind executată în mai multe etape, paralel cu alte proiecte ale aceluiași beneficiar, a durat aproximativ șase săptămâni, timp în care s-au plantat peste 60 de copaci de 6-7 m înalțime, stabilizați corespunzător, deoarece pe placa de beton a acoperișului garajului fără stabilizare puteau fi doborâți de cea mai mică adierde de vânt.

Am plantat o mare varietate de arbuști și perimetral plante cățărătoare. Adâncimea substratului era în medie de 20 cm, evident mai gros în zonele cu vegetație mai înaltă, a permis instalarea gazonului de cea mai bună calitate.

În zonele necirculabile, neirigabile am instalat rulouri de sedum pentru o coloristică mai diversă a vegetației.

Fiecare amenajare de acoperiș verde realizat de noi va avea cel mai bun raport cost/eficiență/siguranță în exploatare, oferindu-vă soluții de sistem de terasă verde adaptate specific proiectului Dumneavoastră. Vă stăm la dispoziție cu proiecte, soluții de sistem, devize de acoperiș verde, consultanță de specialitate.
Mai multe din  Referințe