Home Referințe Comerciale Spațiu verde pe garaj subteran cu panouri de iedera și copaci de până la 10 m

Spațiu verde pe garaj subteran cu panouri de iedera și copaci de până la 10 m

2 min de citit
3
1,136
Spațiu verde pe garaj subteran cu panouri de iedera și copaci de până la 10 m

Amenajarea peisagistică de pe garajul subteran al clădirii de birouri din Cluj-Napoca s-a făcut în condițiile unui șantier în plină desfășurare, unde lupta s-a dat pentru fiecare metru pătrat de front de lucru.

Depozitarea plantelor – câteva mii – arbuștilor și a copacilor de dimensiuni de până la 10 metri înălțime, de ordinul zecilor, a însemnat o provocare în sine, conlucrând pe același front de lucru cu multe alte echipe. Totuși, prin buna organizare, s-a ajuns la un rezultat demn de un parc veritabil.

O noutate a constituit folosirea unor panouri de iedera, înalte de 1.75 m, cu care s-a obținut un gard viu instant, care să mascheze complet, din clipa plantării, un gard dărăpănat și o proprietate vecină neîngrijită.

Fiecare amenajare de acoperiș verde realizat de noi va avea cel mai bun raport cost/eficiență/siguranță în exploatare, oferindu-vă soluții de sistem de terasă verde adaptate specific proiectului Dumneavoastră. Vă stăm la dispoziție cu proiecte, soluții de sistem, devize de acoperiș verde, consultanță de specialitate.
Mai multe din  Comerciale