Home Referințe Luminatoare cu sedum într-o grădină superbă a unei case din București

Luminatoare cu sedum într-o grădină superbă a unei case din București

1 min de citit
0
538
Luminatoare cu sedum într-o grădină superbă a unei case din București

Sedumul nu este numai o plantă suculentă cu rezistență la condiții extreme, utilizat exclusiv pentru aceste proprietăți. Datorită texturii frunzelor, lăstarilor de mici dimensiuni, cu frunze cărnoase cu o turgescență ridicată, poate fi considerată o specie foarte decorativă, cu o coloristică bogată, variabilă în funcție de anotimp, specie, microclimat.

La acest proiect s-au luat în considerare aceste proprietăți, decorând soclurile luminatoarelor aflate într-o grădină superbă a unei case din București. Respectând stratificația specifică unui acoperiș verde – este instalat pe o structură de beton – am înconjurat luminatoarele, conferind o nouă notă de culoare întregii grădini.

Fiecare amenajare de acoperiș verde realizat de noi va avea cel mai bun raport cost/eficiență/siguranță în exploatare, oferindu-vă soluții de sistem de terasă verde adaptate specific proiectului Dumneavoastră. Vă stăm la dispoziție cu proiecte, soluții de sistem, devize de acoperiș verde, consultanță de specialitate.
Mai multe din  Referințe