Home Referințe Ansamblul rezidențial Liziera

Ansamblul rezidențial Liziera

3 min de citit
0
413
Ansamblul rezidențial Liziera

Acoperiș verde intensiv, realizat deasupra unui garaj subteran.

Include parcări, locuri de joacă pentru copii, fântâni arteziene, spații de recreere, odihnă, sport.

Suprafața verde construită este de aproximativ 3.000+ mp. Grosimea substratului este de la 40 la 120 cm în funcție de structura zonei amenajate. Au fost plantați inclusiv copaci de 6-8 m înălțime prin sisteme speciale de ancorare. Acoperișul verde intensiv este prevăzut cu sistem automat de irigație. Cu diversitate mare de specii incluse în amenajare, lucrarea realizată în anul 2007 și-a dovedit durabilitatea, dezvoltându-se armonios, conform așteptărilor. Sistem de drenaj folosit: Diadem și Tegola.

Vă prezentăm câteva dintre amenajările peisagistice realizate de noi, reprezentative, care și-au dovedit durabilitatea, dezvoltându-se armonios conform așteptărilor, și de care suntem mândri atât noi cât și beneficiarul.

Vă asigurăm consultanță în realizarea teraselor verzi, acoperişurilor verzi, cu soluţii optime adaptate specific proiectului Dumneavoastră. Realizăm la cheie, întreținem pe termen lung acoperișuri, terase verzi, intensive și extensive cu materiale de construcții durabile, folosind rulouri de vegetație special cultivate pentru acoperiș verde fie ea extensivă, intensivă sau de tip peisaj. Acestea pot fi realizate de la acoperişuri cu vegetație ultraușoară sau ușoară, până la amenajări intensive, parcuri, spaţii de recreere, peisagistice, cu pavaje pietonale sau auto, acoperiş verde cu panouri solare, grădini verticale pe pereţii interiori sau exteriori, clădire de birouri cu terasă verde intensivă având locuri de recreere, odihnă, sau centru comercial cu parcare şi acoperiș verde intensiv tip peisaj situat pe acoperișul clădirii.

Fiecare amenajare de acoperiș verde realizat de noi va avea cel mai bun raport cost/eficiență/siguranță în exploatare, oferindu-vă soluții de sistem de terasă verde adaptate specific proiectului Dumneavoastră. Vă stăm la dispoziție cu proiecte, soluții de sistem, devize de acoperiș verde, consultanță de specialitate.

Mai multe din  Referințe