Home Referințe Comerciale Acoperiș verde pe o sală de sport

Acoperiș verde pe o sală de sport

2 min de citit
0
693
Acoperiș verde pe o sală de sport

Pe o terasă necirculabilă a sălii de sport din campusul Universității Ștefan cel Mare din Suceava s-a realizat acest acoperiș verde extensiv, de dimensiuni relativ modeste, dar cu beneficii ecologice și energetice importante, fără probleme deosebite de logistică, având sprijinul important al beneficiarului, dar vremea neprevizibilă și-a spus cuvântul.

Construcția sistemului s-a realizat în timp record de o zi, inclusiv deplasarea echipei la de la Târgu-Mureș la fața locului, în condiții meteo extreme (căderi de zăpadă, viscol). S-a început cu înlăturarea a 48 mc de zăpadă de pe terasă, iar apoi s-a putut trece la întinderea stratificațiilor. Un mare accent am pus pe siguranța și securitatea muncii, lucrul la înălțime pe suprafațele alunecoase fiind deosbit de periculos.

Fiecare amenajare de acoperiș verde realizat de noi va avea cel mai bun raport cost/eficiență/siguranță în exploatare, oferindu-vă soluții de sistem de terasă verde adaptate specific proiectului Dumneavoastră. Vă stăm la dispoziție cu proiecte, soluții de sistem, devize de acoperiș verde, consultanță de specialitate.
Mai multe din  Comerciale