Home Referințe Comerciale Acoperiș verde extensiv pe o clădire comercială renovată

Acoperiș verde extensiv pe o clădire comercială renovată

3 min de citit
0
268
Acoperiș verde extensiv pe o clădire comercială renovată

Acoperiș verde extensiv pe o clădire comercială renovată în stațiunea Mamaia pe malul mării. După refacerea hidroizolației acoperișului complexului Miorișa, s-a realizat o terasă verde cu plante rezistente la secetă.

La momentul realizării acoperișului, rulourile de vegetație tip sedum au fost înflorite, astfel în clipa instalării, acoperișul s-a transformat într-o “mare” de flori. Deținătorul clădirii s-a putut bucura imediat de un covor vegetal splendid.

Vă prezentăm câteva dintre amenajările peisagistice realizate de noi, reprezentative, care și-au dovedit durabilitatea, dezvoltându-se armonios conform așteptărilor, și de care suntem mândri atât noi cât și beneficiarul.

Vă asigurăm consultanță în realizarea teraselor verzi, acoperişurilor verzi, cu soluţii optime adaptate specific proiectului Dumneavoastră. Realizăm la cheie, întreținem pe termen lung acoperișuri, terase verzi, intensive și extensive cu materiale de construcții durabile, folosind rulouri de vegetație special cultivate pentru acoperiș verde fie ea extensivă, intensivă sau de tip peisaj. Acestea pot fi realizate de la acoperişuri cu vegetație ultraușoară sau ușoară, până la amenajări intensive, parcuri, spaţii de recreere, peisagistice, cu pavaje pietonale sau auto, acoperiş verde cu panouri solare, grădini verticale pe pereţii interiori sau exteriori, clădire de birouri cu terasă verde intensivă având locuri de recreere, odihnă, sau centru comercial cu parcare şi acoperiș verde intensiv tip peisaj situat pe acoperișul clădirii.

Fiecare amenajare de acoperiș verde realizat de noi va avea cel mai bun raport cost/eficiență/siguranță în exploatare, oferindu-vă soluții de sistem de terasă verde adaptate specific proiectului Dumneavoastră. Vă stăm la dispoziție cu proiecte, soluții de sistem, devize de acoperiș verde, consultanță de specialitate.

Mai multe din  Comerciale