Home Referințe Comerciale Acoperiș verde extensiv în inima Bucureștiului, la magazinul Lidl Pantelimon

Acoperiș verde extensiv în inima Bucureștiului, la magazinul Lidl Pantelimon

3 min de citit
0
717
Acoperiș verde extensiv în inima Bucureștiului, la magazinul Lidl Pantelimon

În timp record (9 zile) am realizat acestă terasă verde de cca 1.800 mp, în ciuda șantierului verde aglomerat, și a restricțiilor de intrare cu camionul în sectorul 2. Astfel noaptea se descărcau camioanele și ziua se montau materialele.

Este primul acoperiș verde extensiv de mare dimensiuni realizat la un supermarket, folosind rulou de vegetație tip sedum pentru un grad de acoperire de 98 % în clipa instalării.

După deschiderea magazinului Lidl cu terasă verde, șirul investițiilor companiei germane în acoperișuri verzi și soluții ecologice a continuat în acoperișul verde al magazinului din Cluj-Napoca, de lângă Iulius Mall.

Vă prezentăm câteva dintre amenajările peisagistice realizate de noi, reprezentative, care și-au dovedit durabilitatea, dezvoltându-se armonios conform așteptărilor, și de care suntem mândri atât noi cât și beneficiarul.

Realizăm la cheie, întreținem pe termen lung acoperișuri, terase verzi, intensive și extensive cu materiale de construcții durabile, folosind rulouri de vegetație special cultivate pentru acoperiș verde fie ea extensivă, intensivă sau de tip peisaj. Acestea pot fi realizate de la acoperişuri cu vegetație ultraușoară sau ușoară, până la amenajări intensive, parcuri, spaţii de recreere, peisagistice, cu pavaje pietonale sau auto, acoperiş verde cu panouri solare, grădini verticale pe pereţii interiori sau exteriori, clădire de birouri cu terasă verde intensivă având locuri de recreere, odihnă, sau centru comercial cu parcare şi acoperiș verde intensiv tip peisaj situat pe acoperișul clădirii.

Fiecare amenajare de acoperiș verde realizat de noi va avea cel mai bun raport cost/eficiență/siguranță în exploatare, oferindu-vă soluții de sistem de terasă verde adaptate specific proiectului Dumneavoastră. Vă stăm la dispoziție cu proiecte, soluții de sistem, devize de acoperiș verde, consultanță de specialitate.

Mai multe din  Comerciale