Home Referințe Acoperiș verde extensiv cu pantă ușoară, la Odorheiu Secuiesc, la o casă pasivă

Acoperiș verde extensiv cu pantă ușoară, la Odorheiu Secuiesc, la o casă pasivă

4 min de citit
0
249
Acoperiș verde extensiv cu pantă ușoară, la Odorheiu Secuiesc, la o casă pasivă

Acoperiș verde extensiv cu pantă ușoară, realizat la Odorheiu Secuiesc, la o casă pasivă, folosindu-se materiale de acoperiș verde Diadem. Proiectul a fost realizat folosind rulouri de vegetație tip Sedum – Odú. Fiind o construcție unde acoperișul nu a fost prevăzut cu atice, s-au folosit sisteme de stabilizare și închidere perimetrală a sistemului de acoperiș verde de tip RDT special conceput pentru acest scop, întreaga structură fiind stabilă datorită greutății stratificației verzi nefiind în nici un loc prins de structura acoperișului cu șuruburi, astfel hidroizolația nu a fost atinsă în nici un fel, asigurându-i o protecție suplimentară.

Rulourile de Sedum sunt armate cu un strat dublu de georetele și plantele au fost precultivate timp de 2 an într-o plapumă de fibre de cocos biodegradabile.

Pozele arată starea din clipa instalării precum și la cca. trei săptămâni de la aceasta. Estimăm ca în iunie 2017 va ajunge la o formă cu valoare estetică ridicată, fiind nevoie de minim un an de la instalare, pentru aclimatizarea plantelor de Sedum pe un acoperiș verde, terasă verde.

Vă prezentăm câteva dintre amenajările peisagistice realizate de noi, reprezentative, care și-au dovedit durabilitatea, dezvoltându-se armonios conform așteptărilor, și de care suntem mândri atât noi cât și beneficiarul.

Vă asigurăm consultanță în realizarea teraselor verzi, acoperişurilor verzi, cu soluţii optime adaptate specific proiectului Dumneavoastră. Realizăm la cheie, întreținem pe termen lung acoperișuri, terase verzi, intensive și extensive cu materiale de construcții durabile, folosind rulouri de vegetație special cultivate pentru acoperiș verde fie ea extensivă, intensivă sau de tip peisaj. Acestea pot fi realizate de la acoperişuri cu vegetație ultraușoară sau ușoară, până la amenajări intensive, parcuri, spaţii de recreere, peisagistice, cu pavaje pietonale sau auto, acoperiş verde cu panouri solare, grădini verticale pe pereţii interiori sau exteriori, clădire de birouri cu terasă verde intensivă având locuri de recreere, odihnă, sau centru comercial cu parcare şi acoperiș verde intensiv tip peisaj situat pe acoperișul clădirii.

Fiecare amenajare de acoperiș verde realizat de noi va avea cel mai bun raport cost/eficiență/siguranță în exploatare, oferindu-vă soluții de sistem de terasă verde adaptate specific proiectului Dumneavoastră. Vă stăm la dispoziție cu proiecte, soluții de sistem, devize de acoperiș verde, consultanță de specialitate.

Mai multe din  Referințe