Home Referințe Terasă verde tip biodivers, necirculabilă, cu stratificație SIKA

Terasă verde tip biodivers, necirculabilă, cu stratificație SIKA

3 min de citit
0
555
Terasă verde tip biodivers necirculabilă cu stratificație SIKA

Diversitatea stratificațiilor de acoperiș verde cu care lucrăm a fost extinsă la produsele SIKA. La solicitarea expresă a clientului nostru am folosit strat de drenare, de retenție a apei și de protecție, pentru acoperișurile verzi extensive, Sarnavert Aquadrain 550G. Peste acest strat s-a aportat substratul extensiv GreenAmber, apoi s-au instalat rulourile de vegetație Sempergreen.

Dorința clientului a fost să evităm un aspect de “covor polichrom” și astfel am plantat flori de câmp sălbatice (margarete, garofițe, stânjenel, pătlagină cu frunze lanceolate, coada șoricelului, ghizdei, trifoi pitic, limba șarpelui etc).

Vom reveni cu poze după ce vegetația s-a acomodat pe acest acoperiș. Pozele au fost realizate în timpul lucrării și la 2 săptămâni după aceasta.

Vă prezentăm câteva dintre amenajările peisagistice realizate de noi, reprezentative, care și-au dovedit durabilitatea, dezvoltându-se armonios conform așteptărilor, și de care suntem mândri atât noi cât și beneficiarul.

Vă asigurăm consultanță în realizarea teraselor verzi, acoperişurilor verzi, cu soluţii optime adaptate specific proiectului Dumneavoastră. Realizăm la cheie, întreținem pe termen lung acoperișuri, terase verzi, intensive și extensive cu materiale de construcții durabile, folosind rulouri de vegetație special cultivate pentru acoperiș verde fie ea extensivă, intensivă sau de tip peisaj. Acestea pot fi realizate de la acoperişuri cu vegetație ultraușoară sau ușoară, până la amenajări intensive, parcuri, spaţii de recreere, peisagistice, cu pavaje pietonale sau auto, acoperiş verde cu panouri solare, grădini verticale pe pereţii interiori sau exteriori, clădire de birouri cu terasă verde intensivă având locuri de recreere, odihnă, sau centru comercial cu parcare şi acoperiș verde intensiv tip peisaj situat pe acoperișul clădirii.

Fiecare amenajare de acoperiș verde realizat de noi va avea cel mai bun raport cost/eficiență/siguranță în exploatare, oferindu-vă soluții de sistem de terasă verde adaptate specific proiectului Dumneavoastră. Vă stăm la dispoziție cu proiecte, soluții de sistem, devize de acoperiș verde, consultanță de specialitate.

Mai multe din  Referințe