Home Referințe Grădină pe terasa unui penthouse

Grădină pe terasa unui penthouse

2 min de citit
1
1,746
Grădină pe terasa unui penthouse

Pe terasa unui penthouse de la ultimul etaj al unui bloc de locuințe nou construit în București, s-a amenajat această grădină intensivă complexă.

Urmând îndeaproape instrucțiunile arhitecților și ale proprietarilor, s-au ridicat cantități impresionante de materiale și elemente decorative și de stabilizare pentru a asigura condiții optime vegetației. Arbori de dimensiuni mari și mijlocii au fost ancorate pentru a rezista rafalelor de vânt frecvente în zonă, arbuștii fiind plantați în jardiniere sau zone delimitate ca jardiniere, cu tablă din oțel Corten.

Pentru a nu supraîncărca terasa, s-a folosit substratul special ultraușor, potrivit acestui tip de terasă, unde încărcarea maximă a fost de 400 kg/m2. Evident, ultima operațiune tehnică a finalizării terasei verzi a fost curățenia generală, astfel încât să lăsăm după noi o zonă curată ca și cum nu am fi grădinărit pe acolo timp de 2 zile.

Fiecare amenajare de acoperiș verde realizat de noi va avea cel mai bun raport cost/eficiență/siguranță în exploatare, oferindu-vă soluții de sistem de terasă verde adaptate specific proiectului Dumneavoastră. Vă stăm la dispoziție cu proiecte, soluții de sistem, devize de acoperiș verde, consultanță de specialitate.
Mai multe din  Referințe