Home Elementele acoperișului verde Hidroizolație rezistentă la penetrarea rădăcinilor

Hidroizolație rezistentă la penetrarea rădăcinilor

4 min de citit
0
109

Hidroizolație rezistentă la penetrarea rădăcinilor

Membrana termosudabilă – BauderPLANT E

Se utilizează la construcția de acoperiș verde, fiind rezistentă la străpungerea rădăcinilor. Este o membrană termosudabilă cu bitum elastomer cu protecție integrată la străpungerea rădăcinilor, conform normativelor FLL, cu armătură de calitate ridicată.

Prelucrare sudare cu flacără
Parte superioară ardezie
Parte inferioară folie termofuzibilă
Armătura voal poliesteric 250 g/m²
Lungime 5 m
Lățime 1 m
Grosime 5,2 mm
Rezinstența max. la tracțiune 1000 N/50 mm
Alungire 45 %
Tipul utilizării DO/E1 PYE PV 200 S5
Număr articol 1724 0000 (ardezie verde)

Membrana termosudabilă – BauderSMARAGD

Membrană termosudabilă cu bitum polimer cu protecție antirădăcini, testat FLL, cu o armătură de poliester compozit rezistentă la tensiuni mecanice extreme, cu o rețetă de bitum de calitate superioară.

Prelucrare sudare cu flacără
Parte superioară ardezie
Parte inferioară folie termofuzibilă
Armătura poliester compozit 300 g/m²
Lungime 5 m
Lățime 1 m
Grosime 5,2 mm
Flexibilitatea la rece -25 partea superioară, -40 partea inferioară
Stabilitatea la cald +150 partea superioară, +120 partea inferioară
Rezinstența max. la tracțiune 1450 N/50 mm
Alungire 30 %
Tipul utilizării DO/E1 PYE KTP 300 S5
Număr articol 1715 0000 (alb-verzui)

Încă din faza de proiectare a oricărei construcții ecologice realizat pe terase sau acoperișuri, vă putem asigura tot sprijinul nostru pentru alegerea sistemelor adecvate investiției, în raport cu bugetul și posibilitățile constructive.

La construcția acoperișurilor verzi se utilizează Hidroizolația rezistentă la penetrarea rădăcinilor, care este o membrană termosudabilă, cu protecție integrată la străpungerea rădăcinilor, conform normativelor FLL, cu proprietăți de calitete superioară.

Producătorii ai căror materiale se vor folosi la amenajarea acoperișului verde sunt recunoscute pe plan internațional, dar și local, iar echipa noastră, având deja proiecte comune finalizate, cu rezultate atât fiabile cât și spectaculoase vă poate realiza montarea și întreținerea tuturor acestor componente. Prin noi, calitatea elementelor constructive din cadrul amenajării acoperișurilor ecologice este dublată de profesionalismul factorului uman, calificat și nu în ultimul rând, experimentat în utilizarea și întreținerea tuturor componentelor utilizate la construcție.

Aceasta poate fi hală industrială proiectată cu acoperiș verde cu vegetatație extensivă, sau clădire de birouri cu terasă verde intensivă având locuri de recreere, odihnă, sau un centru comercial cu parcare si acoperiș verde intensiv tip peisaj situat pe acoperișul clădirii. Competența echipei vă asigură ca toate produsele utilizate în cadrul proiectului să fie compatibile și ca rezultatul să fie un tot unitar.

Mai multe din  Elementele acoperișului verde